2777
2789
عنوان

بچه‌ها لطفاً همگی بیاین

173 بازدید | 21 پست

سلام گلیا،شبتون بخیر . بچه‌ها ما با فامیلای همسرم دورهمی زنونه داریم خیلی خوبه و خوش میگذره اما یه دختر عمه همسرم( که چند سال پیش شوهرشو کشتن) خیلی لودگی و مسخره بازی از خودش درمیاره و همش بامن شوخی میکنه و میگه چون تو باجنبه ای ،اما حقیقتا من از شوخیاش بدم میاد و چون جوونه و دل شکسته هست دوست ندارم ناراحتش کنم اما دلم میخواد بفهمه از شوخیاش خوشم نمیاد لطفا راهنمایی کنید چی بگم بهش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوخیاش لبخند سرد بزن

دیگه حرمت نکه داشتم تا اندازش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
به شوخیاش لبخند سرد بزن دیگه حرمت نکه داشتم تا اندازش

بخدا همش میگم گناه داره اما دوسه روزه بقدری اعصابم خورده که حد نداره من اصلا شوخی با کسی نمیکنم میگم ناراحت نشن اما این هرچی از دهنش درمیاد میگه

مثلا اون روز بمن میگه بیا شوهرتو زن بدیم تو تکراری شدی براش،ازین ناراحتم هیچی نمیگم بهش

ب نظرم راحت بهش بگو دوست ندارم راجب خانوادم باهام شوخی میکنی. بگو بحث رو عوض کنیم. دلش شکسته درست ولی خب خوب نیست واقعا. 

بگو من آدم این شوخی ها نیستم

مادرش تو جمع گفت اینجوری نگو یوقت ناراحت نشن اما واقعاً از رو نمیره،بخاطر همون مسأله شوهرش هیچکس هیچی نمیگه

بخدا همش میگم گناه داره اما دوسه روزه بقدری اعصابم خورده که حد نداره من اصلا شوخی با کسی نمیکنم میگم ...

پورو شده

جدی باشندبار ضایع شه دیگه شوخی نمیکنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ب نظرم راحت بهش بگو دوست ندارم راجب خانوادم باهام شوخی میکنی. بگو بحث رو عوض کنیم. دلش شکسته درست ول ...

هرچی من بیشتر احترامشو میگیرم اصلا متوجه نمیشه،الان بازم دورهمی گذاشتن من بخاطر این بی‌تربیت نمیتونم برم