2777
2789
عنوان

بچه‌ها لطفاً همگی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست
هرچی من بیشتر احترامشو میگیرم اصلا متوجه نمیشه،الان بازم دورهمی گذاشتن من بخاطر این بی‌تربیت نمیتونم ...

یا اصلا جوابشو نده اینقد شوخی کنه بفهمه کارش اشتباهه. با بپرسه چرا حرف نمیزنی مستقیم بگو خوشت نمیاد از این حرفل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اصلا جوابشو نده اینقد شوخی کنه بفهمه کارش اشتباهه. با بپرسه چرا حرف نمیزنی مستقیم بگو خوشت نمیاد ...

بعد بمن گفت بذار دخترت بمونه پیش ما،من پسر دارم ها.....

گفتم اصلا تو پسراتو زن دوم میدی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

سلام 

فقط سعی کن در دسترسش نباشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام  فقط سعی کن در دسترسش نباشی

سلام گلم،

آخه نمیشه،میاد تو جمع میچسبه بمن،مگر اینکه من دیگه دورهمی هارو شرکت نکنم،

اون دفعه بهم تپلی شدی طفلکی پسر داییمو لاغر کردی،

آخه من اصلا نمیدونم جوابشو باید بدم یا نه بی محلی کنم ؟چون تا حالا هرچی بیشتر احترامشو نگه داشتم بی نتیجه بوده

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
سلام گلم، آخه نمیشه،میاد تو جمع میچسبه بمن،مگر اینکه من دیگه دورهمی هارو شرکت نکنم، اون دفعه بهم ت ...

پس خیلی اروم بگو ببین امروز من خیلی سر ذوق نیستم 

کم کم عادت میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم