2777
2789

امروز که قرار بود. بریم جایی تا سوار ماشین شدم حس کردم بوی یه‌ عطر خاصی از ماشینمون می یاد آینه کشویی ماشینم بسته بود من اکثرا باز می ذارم البته پسرم گاهی دستکاری می کنه چون جلو اکثر وقتا تو بغل خودم می شینه ولی تا جاییکه یادمه باز بود از شوهرم پرسیدم خیلی ریلکس جواب داد نمی دونم مردی هم نیس زیاد به خودش برسه و تیپ بزنه می‌ره سرکار می یاد خونه به نظرتون شکم بی مورده ،؟؟

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

الله اعلم ...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر حس کردن بوی عطر و باز بودن آینه به شوهرت گفتی که بهش شک کردی؟ من دیگه حرفی ندارم.

یعنی نباید شک می کردم ؟

دلیل خوبی برای شکت نیس اما حس ما زنا در این مورد هیچوقت بهمون دروغ نمیگه اگر زن بددل و شکاکی نیستی ب ...

اتفاقا شکاکم

وقتی سوال مهمی از همسرم دارم حالا هرموردی به چشماش خیره میشمو میپرسم وقتی دروغ میگه یا شوخی میکنه مت ...

چه جالب