2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونیکا چون روسی روش نوشته و هیچکی نمیتونه بخونه معمولا اشتباه مصرف میکنن! اندازه یکی دوتا قاشق غذاخوری بریز توی یه فنجون آب و بزن به سرت از یک تا ۵ دقیقه میتونه روی سر باشه صورتت رنگی نمیشه فقط دستکش دستت کن چون ناخنات رنگ میگیرن
من مدت هاست آرایشی بهداشتی فقط ایوروشه میگیرم چون از نظر کیفیت کاملا مطمینه چند وقتیه که از این کانال خرید میکنم خیلی هم راضی هستم فاصله بعد از tele رو حذف کنید https://tele gram.me/joinchat/C_BjzD4ERVRhi68PR9B_sA اگه خواستید تو تل گرام سرچ کنید اسمش اینه khaareji@ اعتماد کردم چون یکی از دوستام حضوری مدیر کانال رو میشناسه یه کمی طول میکشه چون از فرانسه برام ارسال میکنن ولی خوب حسن این کانال اینه که دیگه به همه محصولات ایوروشه دسترسی دارم چون خیلی هاش تو ایران نیست قیمت هاش هم از همه جا پایین تره مدیرش با حوصله محصول مناسبم رو پیدا میکنه