2777
2789

من تازه نامزدیم و خب دوست دارم واسه هر چیزی آماده باشم 

اگر نامزدم توی جمع باهام بد رفتاری کرد بنظرتون چه واکنشی نشون بدم

و کلا هر نصیحتی دارید بهم بگید

اینم بگم ما فامیل هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حتی بهش فکر نکن. جمع با تنهایی فرق داره. بنظرم از اول تکلیفت با خودت معلوم باشه! آداب، رفتار، اطلاعات قرمزا و تو رفتارت نشون بده. وقتی از چیز درستی که برات مهمه کوتاه بیای اعتبارتایین میاد و ارزش کم میشه. مس باید دقیق خودتو بشناسی و تو رفتارت به همسرت و بقیه نشون بدی که چی برات مهمه. وقتی خودت رعایت کنی بقیه هم میفهمن و اگه انجام ندن اونوقت بهتر میتونی تصمیم بگیری چیکار کنی.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

اینا داری کانال بفرستم همه چیو صفر تا صد یادت میده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اول از همه دوام یک رابطه به اعتماد و احترامه دو طرف مقابله ... اگر زوجه به عقاید و تفکرات هم احترام بزارن خیلی کم مشکل پیش میاد 

مثل میرید مهمونی میدونی نامزدت از چه لباسی بدش میاد یا فرد توی جمع اونوقت خاطر جمع باش خطایی ازت سر نزه 

هرچقدر با نامزدت بیشتر در ارتباط باشی قلق اون مرد دستت میاد انوقت مشکلات رو راحت میتونی حل کنی