2777
2789
عنوان

بچه دوم

457 بازدید | 20 پست

دخترم چهارسالشه ؛همه میگن بچه دوم بیار تا تنها نباشه دخترت ؛از لحاظ مالی خونه ای که مادرشوهرم برا اینده خودش خریده میمونیم نه پس اندازی نه سرمایه ای ؛سنم هم سی پنج هست ؛بنظرتون چکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل مالی دارین حتی فکر کردن بهش اشتباهه

میشه چندتا حرف بهم بزنی ؛اینکه میگن دخترت اگه شما نباشین تنها میشه و این حرفا رو چکار کنم ؛اینکه سنم داره میره بالا و دیگه شاید نتونم بچه دار بشم 

از لحاظ مالی مشکلی نداشتی ؟من هفتم گرو ششمه ؛هزینه ها سنگینه ؛حالا نمی دونم 

شوهرم کارمنده خونه ماشین داریم ولی اینم بگم هزینه بچه واقعا زیاده اوایل خیلی ما هزینه کردیم تا الان 

میشه چندتا حرف بهم بزنی ؛اینکه میگن دخترت اگه شما نباشین تنها میشه و این حرفا رو چکار کنم ؛اینکه سنم ...

من خودم ۴۰ سالمه یه پسر دارم ۲۰ سالشه و خیلی راضی هست 

مسئولیت پذیر و اجتماعیه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
مشکل مالی زیاد داریم ؛حتی قراره شوهرم بخاطر تموری ک داشت تو سرش رادیو تراپی بشه این ماه 

ول کن خواهر بچه خرج داره به خدا الکی نیست 

گول اینایی که میگن روزی بچه با خودش میاد نخور الان روزی خود ما کو کجاست؟ چرا از صبح فکر مسائل مالی و سیر کردن شکم باید باشیم اگه روزی اینه میخام نباشه 

یه دکتر بدون دغدغه نمیتونیم بریم 

اینروزا همه یدونه دارن .اگه شرایطش باشه دوتا و سه تا خیلی خوبه ولی وقتی نیست اشتباهه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

چرا دیگران باید برای بچه دار شما تصمیم بگیرن؟ واقعا خودتون نمیدونید که از پس تربیت یه بچه ی سالم و خوب برمیاید یا نه؟

پول و اعصاب و وقتشو دارید؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اگه مشکل مالی داره نه بچه دوم نیار. من خودم بچه دوم آوردم ولی از نظر مالی مشکل نداشتم درحالیکه الان میبینم واقعا خرج بچه زیاده.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻