2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 20 پست
میشه چندتا حرف بهم بزنی ؛اینکه میگن دخترت اگه شما نباشین تنها میشه و این حرفا رو چکار کنم ؛اینکه سنم ...

بعد ۱۲۰ سال بهترین هدیه پدر مادر به بچه ارثیه خوبه نه خواهر و برادر.تو این زمونه که نمیشه خونه خرید همه مجبورن امیدشون به پدر مادر باشه نیاز به شریک مال و جون ندارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ول کن خواهر بچه خرج داره به خدا الکی نیست  گول اینایی که میگن روزی بچه با خودش میاد نخور الان ...

اره روزی در حدی که شکمشون سیر بشه شاید بیارن .آدم وقتی نداره نیاز بچه رو تامین کنه نباید بیاره .وقتی اعصاب نداره نباید بچه بیاره .به مردم چه اخه

والا بنظر من بچه خوبه ولی خودم شخصا یه پسر ۲۰ ساله دارم که دانشجوئه خودمم ۴۱ سالمه  همسرمم شغلش آزاده و مکانیکه  خونه داریم ماشین داریم ولی دیدم واقعا بچه آینده میخاد برای همین نیاوردم   شماهم ببین میتونی یا نه با توجه به اینکه میگین همسرتون تومور داره    ان شالله که تومور خوش خیمه و موردی نداره ولی یک درصد احتمال بدخیمی بدین اول خرج برای بیمارستانه   بچه کلی اعصاب و روان فولادی میخاد  اگه قرار باشه هی توی راه بیمارستان بیاین و برین و اعصابتون خورد باشه بازم میتونین از پس بچه بر بیاین؟

والا بنظر من بچه خوبه ولی خودم شخصا یه پسر ۲۰ ساله دارم که دانشجوئه خودمم ۴۱ سالمه  همسرمم شغلش ...

چقد مثل همیم .هم سن خودمون هم بچه هامون☺️

خوشبخت باشین

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁