2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیتا. 23 سالمه و سینگل به گور.

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
کاش لااقل عقل داشتی یکم رغبت میکردم باهات دوست بشم. مشخص نبود چرت نوشتم؟ آدم ۸۲ ساله نی نی سایت میدو ...

تروخدا بام دوست شو، نه که با شوخی بی مزه ات و قصد مسخره کردنت من زیاد تو حالم بود با تو دوست بشم؟

خودمم فهمیدم از بی فرهنگیت برداشتی پیام مسخره فرستادی وقتی تایپکی رو نمخای خیلی بیجا می کنی کامنت میزاری اونطوری گویا باید جواب بدم که بفهمی بی فرهنگی و بی ادبی یعنی چی!بیشعور! به بعضیا هیچی نمیگی دور برمیدارن

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه