سلام
پریروز رفته بودم مصاحبه کاری تو اتلیه همه چی اوکی شد بهم گفت فردا بیا قرقرداد ببندیم رفتم تعطیل بود روم نشد زنگ بزنم تو دایرکت بهش گفتم اوندم نبودی
بعدش صبح امروز خودم از ۵ بیدار بودم تا ۹ ،ساعت نه گوشیمو سایلنت کردم خوابیدم نگو ساعت نه و ربع زنگ زد دوباره هماهنگ کنه بر نداشتم دایرکت داده فکر کنم منصرف شدید با کِیس بعدی هماهنگ کردم
زنگ زدم همینو گفت بخدا بیکاری داره بهم فشار میاره خودم عکاس ازادم ولی خب مشتری کم هست باید یجا دیگه هم شاغل بشم کارتم خالیه فشار رومه چند ماهی هست برا استقلال از خانوادم پول نمیگیرم خیلی سخته ؛راستی شکمم سره و جای خواب دارم ولی خب زندگی خرج داره دارو و فلان و بهمان....
امروز دوباره رفتم یه اتلیه دیگه معرف میخواد گفتم قبلا فلان جا کار میکردم اتفاقا صاحب کارم رو میشناخت ولی بازم اشنا ی دوطرفه میخواست که خیالش راحت تر باشه خو من از کجا یکی رو پیدا کنم که هم من بشناسمش هم تو ....... خب صاحب کارمو که میشناسی کافی نیست؟؟؟؟؟؟
حالم خوب نیست واقعا از صبح سردرد دارم و عصبیم بخاطر یه سایلنت کار اولو از دس دادم و بخاطر نداشتن معرف کار دوم هرچند شمارمو گرفت ولی خب چی بگم....