2777
2789

سلام

پریروز رفته بودم مصاحبه کاری تو اتلیه همه چی اوکی شد بهم گفت فردا بیا قرقرداد ببندیم رفتم تعطیل بود روم نشد زنگ بزنم تو دایرکت بهش گفتم اوندم نبودی

بعدش صبح امروز خودم از ۵ بیدار بودم تا ۹ ،ساعت نه گوشیمو سایلنت کردم خوابیدم نگو ساعت نه و ربع زنگ زد دوباره هماهنگ کنه بر نداشتم دایرکت داده فکر کنم منصرف شدید با کِیس بعدی هماهنگ کردم

زنگ زدم همینو گفت بخدا بیکاری داره بهم فشار میاره خودم عکاس ازادم ولی خب مشتری کم هست باید یجا دیگه هم شاغل بشم کارتم خالیه فشار رومه چند ماهی هست برا استقلال از خانوادم پول نمیگیرم خیلی سخته ؛راستی شکمم سره و جای خواب دارم ولی خب زندگی خرج داره دارو و فلان و بهمان....

امروز دوباره رفتم یه اتلیه دیگه معرف میخواد گفتم قبلا فلان جا کار میکردم اتفاقا صاحب کارم رو میشناخت ولی بازم اشنا ی دوطرفه میخواست که خیالش راحت تر باشه خو من از کجا یکی رو پیدا کنم که هم من بشناسمش هم تو ....... خب صاحب کارمو که میشناسی کافی نیست؟؟؟؟؟؟

حالم خوب نیست واقعا از صبح سردرد دارم و عصبیم بخاطر یه سایلنت کار اولو از دس دادم و بخاطر نداشتن معرف کار دوم هرچند شمارمو گرفت ولی خب چی بگم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به صاحبکار قبلیت زنگ بزن بگو بیاد معرفت بشه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

اینقدر برای من پیش اومده بود 

اووووف ۲۰۰ جا مصاحبه رفتم هیچ جا قبول نشدم

چون سابقه کار نداشتم

اخرش رفتم دانشگاه تهران ارشد خوندم تا استادام منو بردن سرکار

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
غصه نخور حتما نباید اونجا میرفتی  دوباره بگرد مطمئنم جای بهتری پیدا میکنی

اره والا دارم میگردم ولی امروزی هم معرف میخواد والا اصلا دلم میخواد فقط برم سره کار حتی چند وقت پیش برا منشی شدن رفتم ولی بازم قبولم نکرد

اره والا دارم میگردم ولی امروزی هم معرف میخواد والا اصلا دلم میخواد فقط برم سره کار حتی چند وقت پیش ...

ببین خیلی خوبه ک ی هنری بلدی 

عجله داری ک زودتر ب درامد برسی میدونم 

ولی یکم صبور باش ک کار مناسب پیدا کنی

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...