2777
2789

سر هر ماهی که میاد انقد منو دق میده تا خرجی بده. بعد مثلا نمیاد خودش مث ادم بده صبر میکنه تا من برم بگم ، بعدشم با هزارجور بهونه که حالا دستم خالیه یا بذار اول قسطامو بدم بزور میده. 

بعد کلا ۱ میلیون نهایتا ۱/۵ میده. 

مغازه هم داریم از صب تا شب کار میکنه . وضعمون هم متوسطه روه به خوبه یعنی از پس خرجامون برمیاد. 

این ماهم هنوز نداده . من با این اقا چه کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو منم یکسری نیازا و کارا دارم که باید انجام بدم. منم واسه خونه خرج میکنم. ما زن و شوهریم دیگه هزینه ماهیانه میخوای به زن خودت بدی چرا انقدر منت میزاری و طولانیش میکنی؟ ما داریم باهم زندگی میکنیم.

ولی عزیزم ی کار واسه خودت پیدا کن که هی محتاج شوهرت نباشی

خرج تراشی کن وام خانگی بنویس 

هرچی میخری دوبل باهش حساب کن 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 

مال خونه که خودش میخره

خرج لباسم خودش میده

گاهی اون چیزی ک دوست دارم نمیخره

خودم یواشکی از جیبش ۵۰ تومن ۵۰ تومن برمیدارم بعد ک میخرم میگم بابام خریده🤣

مثلا دیروز تو بلک فرایدی خودش ی شکت و شال خرید 

من هودی شلوارم میخاستم

۴۰۰ دادم هودی شلوار خریدم

گفتم بابام خریده🤣

بهش بگو منم یکسری نیازا و کارا دارم که باید انجام بدم. منم واسه خونه خرج میکنم. ما زن و شوهریم دیگه ...

ببین هزار بار این حرفارو گفتم ولی هنوز کارشو ادامه میده. 

من دو تا بچه ی کوچیک دارم که هنوز مدرسه نمیرن. چکاری انجام بدم مثلا؟؟

خرج تراشی کن وام خانگی بنویس  هرچی میخری دوبل باهش حساب کن

وام خانگی بگیرم میگه به من مربوط نیس ، میخواستی نگیری. برا خونه هم چیزی بخوام حالا با تأخیر میخره. فقط برا من خیلی خسیسه

وام خانگی بگیرم میگه به من مربوط نیس ، میخواستی نگیری. برا خونه هم چیزی بخوام حالا با تأخیر میخره. ف ...

خو از یک راهی شروع کن آرایشگاه میری بیشتر بگو 

لباس بخر بیشتر بگو 

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 
مال خونه که خودش میخره خرج لباسم خودش میده گاهی اون چیزی ک دوست دارم نمیخره خودم یواشکی از جیبش ۵ ...

متاسفانه بدم میاد از جیبش بردارم . بعدم خیلی حساب پولاشو داره. میفهمه

متاسفانه بدم میاد از جیبش بردارم . بعدم خیلی حساب پولاشو داره. میفهمه

این تاپیک خیلی مفیده https://www.ninisite.com/user/dc3550f5-2bff-4d60-8654-1e280ed27cc1/royayezendegi

خو از یک راهی شروع کن آرایشگاه میری بیشتر بگو  لباس بخر بیشتر بگو

اخه اینجوری نیس. مثلا میگه با همون خرجی که بهت میدم خودت مدیریت کن که کم نیاری. یا میگه مجبور نیستی هرماه لباس بخری

ببین هزار بار این حرفارو گفتم ولی هنوز کارشو ادامه میده.  من دو تا بچه ی کوچیک دارم که هنوز مد ...

از طریق اینکه واسه بچهات وسیله بگیری ازش پول بگیر 

یا کارتشو بردار خودت برو کارت ب کارت کن برای خودت، یا بگو ما آبمون توی ی جوب نمیره من میخوام برم سرکار.

مغازتون چیه؟ آنلاین‌شاپ مغازتون بزن اینستا ی چندتایی تبلیغ کن . واسه واریزی ام شماره کارت خودتو بده

اخه اینجوری نیس. مثلا میگه با همون خرجی که بهت میدم خودت مدیریت کن که کم نیاری. یا میگه مجبور نیستی ...

هر ماه ک لباس نمیخری ?

هر ماه چقدر میده