2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین ویزیت گروهی باشه؟

364 بازدید | 29 پست

من یبار رفتم مطب زنان...دقت کنین مطب بود با حق ویزیت کامل شخصیشون....بعد دیدم سه تا سه تا اتاق دکتر میرن! دکتر چی اخه اونم زنان....

کنسل کردم....

شما هم دیدین؟ خیلی رایجه؟ من فقط همین برام پیش اومد...تخصص دیگه و ... نه....

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم میرم پیش دکترم سه تا سه تا میفرسته داخل

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
به گفتن من نبود....کلا روند این بود.... باید موقعیتو تجربه کرده باشی تا بدونی چی میگم

بله میدونم روند اینه

منم رفتم یه مطبی روندش همین بود

جای اینکه بشینم به روند اشتباهشون ادامه بدن و من هی عصبی بشم همونجا گفتم که ترجیح میدم با دکترم تنها باشم.صبر کردم اول بیمار دیگه ویزیت شدن بعد من تنها نشستم..

میخوام اینو بگم

جای اینکه اونجا ناراحت یا عصبی یا هرچی بشین همونجا حرفتونو بزنین

بله میدونم روند اینه منم رفتم یه مطبی روندش همین بود جای اینکه بشینم به روند اشتباهشون ادامه بدن و ...

خب....گفتن همینه که هست....وقت دکتر تلف میشه تا شما اماده معاینه میشی فرد دیگه ای ویزیت میشه....منم قبول نکردم

بله منم میرم پیش دکترم سه تا سه تا میفرسته داخل

جلوی بقیه بیمارا معذب نیستی؟ من عمرا بتونم جلوی فرد دیگه خصوصی ترین چیزامو که حتی مامانمم نمیدونه بگم....

دکتر اصلی خودم همیشه یه نفری ویزیت میکنه اونم ۱۰ دقیقه کم کم برات وقت میذاره