2777
2789

دفعه اول ویروس گرفتددوماهگی تب کرد آزمایشات ای اس آر بالا نشون داد ۱۴ روز بستری شد ولی منشا عفونت رو پیدا نکردن فقط آنتی بیوتیک تزریق کردن وکلی عکس وسی تی اسکن دوباره یه هفته بعد بازم سرما خورد بردم دکتر آزمایش نوشت دوباره ای اس آر بالا بازم ۱۰ روز آنتی بیوتیک تزریق کردن ومنشا عفونت پیدا نشد وکلی عکس وقایع نخاعی و‌‌...نگو بچم آلرژی داشته هیشکی متوجه نشد به خاطر اون ای اس آر بالا می‌رفته  الان رفت تو هفت ماه .بالأخره مشخص شد آلرژی تنفسی داره با یه سرماخوردگی یه ماه سرفه میکنه خلط میاره رفلاکسهم داره .عذاب وجدان ولم نمیکنه همش میگم اون همه آنتی بیوتیک  واشعهه یه بلایی سرش میاره بالأخره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا واسم دعا کنید سه ماهه پسر یک ساله مو ندیدم تو تاپیکهام توضیح دادم

چا شوهرت پیام داده بود جوابشو ندادی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اسی همینکه پیگیر درمان بچه بودی و بستریش کن ، ب خودت افتخار کن

من ی بار اینقدر مقاومت کردم برای دکتر، بچم داشت از دست میرفت، منم عذاب وجدان دارم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اسی همینکه پیگیر درمان بچه بودی و بستریش کن ، ب خودت افتخار کن من ی بار اینقدر مقاومت کردم برای دکت ...

آخه لچه دوسه ماه بیست روز بهش آنتی بیوتیک وریدی قوی زدن دیگه براش جونی نمونده بود

آخه فقط چند تا استیکر از حال خودش بودن چیزی ننوشته بود که مثلا بیاد سراغم و .... و فکر کردم بازم پ ...

اشتباه کردی وقتی اون چراغ سبز نشون داد، باید سر قضیه رو میگرفتی