2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزیه که همه دچارشن😂🤭 من تو کلاسم کلا خوابم حتی اگه ریاضی داشته باشیم که مهم‌ترین درسه:|

کاربر جدید نیستم این صدمین کاربریمه:)) نی نی یار تدوخدا این دفعه رحم کن نترکون🙂😂 تتلیتی ام:)
این چیزیه که همه دچارشن😂🤭 من تو کلاسم کلا خوابم حتی اگه ریاضی داشته باشیم که مهم‌ترین درسه:|

شاید باورت نشه ولی تنها درسی که تو کلاس اوکیم علوم و ریاضیه 😂

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

خواب کافی داری؟ من ۸ ب بعد پاشم اوکیم  اما اگ زودتر پاشم چرت میزنم همش🥲

نه متاسفانه

شبا ساعت یک میخوابم،صبحا ساعت ۶ بخاطر سرو صدای داداشم موقع مدرسه رفتنش بیدار میشم بعدش دیگه کارو درس پیش میاد نمیتونم بخونم

خوابت منظومه و استراحت داری بین پارتای مطالعاتی ؟ 

سعی میان وعده چیزای مقوی بخوری مثل مغزیجات و مویز یا میوه 

شب قبل دوازده خواب باش و صبح بیدار شو

بعد ناهار هم اگه خیلی خسته شدی فقط نیم ساعت چهل و پنج دقیقه چشاتو بند ولی طوری نباشه که وارد خواب عمیق شی حتما گوشیتو زنگ بزار

ویتامین دی مصرف کنید و آهن نوراتاق زیاد باشه  به خودتون بگید یه ساعت که خوندم یا فلان مبحث تم ...

چشم عزیزم مرسی 😍

خوابت منظومه و استراحت داری بین پارتای مطالعاتی ؟  سعی میان وعده چیزای مقوی بخوری مثل مغزیجات ...

نه راستش زیاد استراحت ندارم بین پارتها🤦‍♀️

مرسی بابت توصیه هاتون♥

علوم؟ فکر کردم کنکوری هستی کلی راهنمایی اورده بودم😂 الان بگیر بخواب اشکال نداره

نهه کنکوری نیستم😂

حالا اون راهنمایی هارو بگو شاید بدردم خورد🙃

نمیتونم بخوابم چون عذاب وجدان میگیرم