2777
2789
عنوان

بچم بیشتر از دو هفته است تب داره

392 بازدید | 13 پست

دوبار تا الان دکتر بردم فردا هم نوبت دکتر گرفتم 

کلی دارو دادن تا الان اصلا اثر نمیکنه همش تب داره غذا هم اصلا نمیخوره امروز به زور یکم میوه دادم بهش همشو بالا اورد سینه اش به شدت چرکیه انتی بیوتیکم تاثیری نداره الانم بیحاله و تب داره دیگه نمیدونم چه کار باید بکنم خیلی ضعیف شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بایددددددد بستری کنی دکتر بچم همیشه میگه تب بالای پنج روز بستری شه تا سریع خوب شه حتما ببرش بی ...

فردا پیش فوق تخصص عفونی اطفال ندبت گرفتم دیگه ازو ن هم نتیجه نگرفتم میبرم

فردا پیش فوق تخصص عفونی اطفال ندبت گرفتم دیگه ازو ن هم نتیجه نگرفتم میبرم

نه بابا ولش کن دو هفته خیلی زیاده دختر خوب خدایی نکرده عفونت میره خونش همین الان پاشو برو بیمارستان بستری کنن سریع دارو میگیره خوب میشه من تجربه دارم یسری میکروب ها به انتی بیوتیک های معمولی جواب نمیدن حتما باید بیمارستان برن اونا انتی بیوتیک هاشوون فرق داره 

نمیخوام ناراحتت کنم، ولی زودتر درمان شه بهتره، دختر منم ۱۰ روزی میشد تبش قطع نمیشد ،سریع دکتر براش آزمایش نوشت گفت ۹۹ درصد بدنش عفونته ،بعدش سریع بستری شد بیمارستان کودکان تهران ،ازش آزمایش کرونا گرفتند متاسفانه مثبت شد ،و خداروشکر علت اصلیش معلوم شد،دکتر گفت کرونا کل آزمایششو بهم ریخته بود ،

نمیخوام ناراحتت کنم، ولی زودتر درمان شه بهتره، دختر منم ۱۰ روزی میشد تبش قطع نمیشد ،سریع دکتر براش آ ...

خب الان چطوره خودمم فکر میکنم کرونا باشه شاید 

حالش خوب شد?

اان دخترم نزدیک سه سالشه،وقتی دخترم ۶ ماهش بود اون اتفاق افتاد ،هیچوقت فراموشش نمیکنم  دختر شم ...

بردمش دکتر سیتی داد گفت از سینوس هاش و عفونت گوش داره گفت بستریشه بیمارستان راستش رفتم بیمارستان گفتن بیماریهایه کوید هم هستن ترسیدم بستریش نکردم گذاشتم تا فردا ببرم پیش چندتا متخصص دیگه 

بردمش دکتر سیتی داد گفت از سینوس هاش و عفونت گوش داره گفت بستریشه بیمارستان راستش رفتم بیمارستان گفت ...

خب خداروشکر علت رو پیدا کردی 

خیلی کار خوبی کردی ،نبردی بیمارستان. بازم ببر چند تا پزشک دیگه و نظرشونو بخواه