2777
2789

باید برن دانشگاه وقتی فارغ تحصیل شدم کلی جا دیدم که مدرک دیپلم میگفتن بیا ولی الان میخوام حدقل فوق دیپلم بگیرم رشته حسابداری هستم زمینه فنی حرفه ایی نمیدونم چیکار کنم ادامه بدم تحصلیل را یا دوباره انتخاب رشته کنم به نظرتون چیکار کنم علاقه شدیدی هم دارم حسابداری 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببخشید یه کم نامفهوم بود

یعنی رشته شما حسابداریه؟ 

اگه هست که بنظرم خوبه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید یه کم نامفهوم بود یعنی رشته شما حسابداریه؟  اگه هست که بنظرم خوبه

اره میخوام درس بخونم ولی میگم اگه بخونم ارزش داره

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

خوبه دیگه فکر کردم باغبانی چیزی هستی

منی که میخوام درس بخونم ارزشش داره حسابداری فنی حرفه 

اره میخوام درس بخونم ولی میگم اگه بخونم ارزش داره

آره بنظرم خوبه بازار کارش خیلی خوبه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷