2777
2789

منو مادرشوهرم و خواهر شوهرم و بچهای برادرشوهرم  به دلایلی  تو یه خونه زندگی میکنیم 

بچه های برادرشوهرم مادرشون طلاق گرفته با مادرشوهرم زندگی میکنن و باباشونم نیست اینجا

شوهرم خرج این خونه رو میده یه کارت دست مامانشه که به اون پول میزنه که مامانش برای این خونه خورد و خوراک بخره   و یه پولی هم به کارت من میزنه برای خودم 

بعد اگه مثلا یه روز پول نداشته باشم  واسه پوشک بچم  مادرشوهرم کلی با منت کارتی که واسه خرج خونست رو بهم میده ولی موقعی که بچه برادرشوهرم پوشکی بود حاضر نبود  از پسرش واسه خرجی بچهاش پول بگیره و از  پولی که شوهرم میداد خرج میکرد واسه اونا و خوراکی میخرید پوشک و پول دکترشون و۔۔۔ ولی واسه بچه من اگه میخاست پوشک یا یه بیسکوییت بخره کای منت میزاشت که برو از پول خودت بگیر

امروز  داشتیم سبزی پاک میکردیم  بهم گفت تو خیلی تیز بازی در میاری پولی که شوهرت میده واسه اینجا خرج نمیکنی ولی من حاضرم واسه اینجا خرج کنم و واسه کسی و خواهر برادرام خرج نکنم  

منم نه خواهر برادر دارم نه پدر نه هم با مادرم در ارتباطم اصلا با خانواده خودم رفت امد و زنگ زدن ندارم  فقط مادر دارم که به با اونم ارتباط ندارم     در صورتی که اگه تیز بازی در میاوردم    نمیرفتم وام بگیرم و از روی یارانم قسط بدم و وسیله های ریز خونم و بگیرم میگفتم خب اخرش که بربم خونه خودمون شوهرم مجبور میشه خودش بگیره چرا من بگیرم این کارو نکردم گفتم فشار نباشه رو شوهرم داره خونه میسازه و حداقل منم یه باری از دوشش بردارم 

همسده امام رضایوم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بعضی وقتا از کارتم واسه اینجا چیزی میخرم یا اگه نوشابه بخام از کارت خودم میگیرم مادرشوهرم که نمیگیره از کارتش 

یا همین امروز ظهر دیشب مادرشوهرم رفت تخم مرغ گرفت اورد ولی برای امروز ظهر نهار بادمجون داشتیم دوست نداشتم رفتم از کارت خودم دوتا تخم مرغ گرفتم  واسه منو بچم اگه بخاد از کارت شوهرم خرج کنه زورش میاد ولی اگه بخاد واسه بچهاش یا نوه های دیگش خرج کنه خیلی اسون براشون خرج میکنه

همسده امام رضایوم😍
اشتباه کردید باهم زندگی میکنید

اره انشالله چند روز دیگه خونمون درست میشه میریم ولی بازم اینا میان  ولی دیگه اونجا تو طبقات جدا زندگی میکنیم

همسده امام رضایوم😍

به شوهرت بگو خودش برای خونه خرید کنه.شما هم پررو باش هر چی خرید اول برای بچت بردار.دعوا نکن.زیر زیرکی کارهاتو انجام بده تا جدابشین.اگر دعوا کنی فقط خودتی که ضرر میکنی.همیشه بخند تا بیشتر حرصشون بدی.نذار متوجه ناراحتیت بشن و ذوق کنن

یا بعضی وقتا از کارتم واسه اینجا چیزی میخرم یا اگه نوشابه بخام از کارت خودم میگیرم مادرشوهرم که نمیگ ...

مگه کارت شوهرت دست اونه؟ یه کارت براشون بگیره یه مقدار پول بریزه براشون.. کارت خودشم مخصوص خودشو توهست...یعنی چی که تو کارت جدا داری؟

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
به شوهرت بگو خودش برای خونه خرید کنه.شما هم پررو باش هر چی خرید اول برای بچت بردار.دعوا نکن.زیر زیرک ...

شوهر بدبختم صبح ساعت۶ میره ۹شب میاد خونه خسته و درمونده

همسده امام رضایوم😍
شوهر بدبختم صبح ساعت۶ میره ۹شب میاد خونه خسته و درمونده

9 شب همه جا بازه.یا به شوهرت بگو کمتر بریزه داخل کارت مادرشوهرت و بیشتر به شما بده.با ارومی راصیش کن.بگو حالا که داری خرج اونا رو میدی یکم کمتر بده.هر چی بدی اونا خرج میکنن.به من بیشتر بده تا بتونم پس انداز کنم که زودتر جدا بشیم