2777
2789
عنوان

با ده میلیون چه طلایی میتونم بخرم؟

816 بازدید | 21 پست

میخام گردنی زنجیر بلند بخرم با میشه دوتا النگوی آیینه ای ؟

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلاک بگیر بدون زنجیر... زنجیرش رو استیل بگیر... انگشترم میشه. از این کم وزن پر نماها

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

پلاک بگیر بدون زنجیر... زنجیرش رو استیل بگیر... انگشترم میشه. از این کم وزن پر نماها

یه سری میگن طلا و بدل رو باهم استفاده کنی، از طلا خورده میشه . یعنی بدل طلا رو میخوره وزنش کم میشه راسته ؟؟؟!!!!

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
یه سری میگن طلا و بدل رو باهم استفاده کنی، از طلا خورده میشه . یعنی بدل طلا رو میخوره وزنش کم میشه ر ...

نه من ندیدم راستش.... خودم تا حالا پول بابت زنجیر طلا ندادم... یه نیمست داشتم چهار پنج سال با زنجیر استیل استفاده کردم موقع فروختن کسر نداشت.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نه من ندیدم راستش.... خودم تا حالا پول بابت زنجیر طلا ندادم... یه نیمست داشتم چهار پنج سال با زنجیر ...

پس الکیه. منم قبول نداشتم حرفشونو. مرسی

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

پلاک و زنجیر دارم م یخاستم به چیز متفاوت بخرم اونم میبینم نمیشه😣

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔