2777
2789

من ۱۹ سالمه

همسرم ۲۸

اول درباره خودم : من تو اجتماع و فامیل دختر آروم و جدی و از نظر اکثریت خوشگلی‌ام که حیف شده با شوهر کردنش بدون گرفتن عروسی و طلای درست وحسابی اونم تو سن کم ولی با تمام مشکلاتی که منو و اعتماد به نفس و روحیمو داغون کرد بازم همسرمو دوست دارم ولی بعضی وقتا بعضی رفتارا و حرفا یا اتفاقا از سمت خانواده یا همسرم باعث میشه خودم احساس حقارت و حیف شدن بهم دست بده حس اینکه مگه من چندبار زندگی میکنم؟

سه سال ازدواج کردیم و هنوز بچه نداریم چون من سنم کم بود قبول نکردم تو این سه سال با همه ی اصرارا و گوشزدا ولی قراره چندماه دیگه اقدام کنیم تا تو سن ۲۰ سالگی بدنیا بیاد البته اگه طول نکشه

درباره همسرم : اول ویژگی خوب شوخ طبعه من اکثرا منطقی و آرومم ولی اون با شوخ طبعیش منم از اون حالت در میاره و نمیزاره زیاد برم تو لاک خودم پایه‌اس و کارایی که فکر میکنه خوشحالم میکنه رو با اینکه مشغله کاری و مالیش زیاده برام انجام میده

دست و دلبازه و اصلا خسیس نیست رمانتیکه و همیشه گل میخره واسم خونمون پراز گل خشک شده

محبت کلامی رو خیلی خوب بلده و خیلی لوسم میکنه بهم با تعریفاش اعتماد بنفس میده

ویژگی بد : بدجور تعصبیه روی نگاه روی حرف روی لباس روی مو البته اینم هست که کمتر شده یخورده ولی بازم این اخلاقو داره من به خودم برسم هول میشه انگار نمیتونه منو یا نگاه بقیه رو کنترل کنه یجوری میشه رفتارش نمیگه تو نباید به خودت برسی به در و دیوار گیر میده و عصبی میشه من برم محله ی مامانم دلشوره میگیره فکرای بد میکنه نمیگه بهم فکراشو ولی همش گیر میده غر میزنه که بهم زهر میشه اونجا نمیزاره با دوستام برم بیرون نمیزاره تنها برم گردش یا یه هفته بدون غر زدن و گریه کردن و دعوا خونه ی مامانم باشه  نمیزاره لباسی که دوست دارم بپوشم منکه نمیخوام لخت‌شم حسرت یه لباس به دل خودمو انتخاب خودم چرا باید داشته باشم تو این سن؟

* من هیچی از نظر مالی تا الان ازش نخواستم ولی آرامش میخوام اعتماد میخوام آزادی تو تفکر و لباس و تفریح و انتخاب مسائل خودم میخوام

این دوگانگی هاش واقعا گیجم کرده

من چیکار کنم میگید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من اصلا و ابدا این خصلت بدی که شما گفتی رو نداره ولی واقعیت اینه که منم دقیقا مثل شما زندگی میکنم. اهل رفیق بازی نیستم و هیچ جایی بدون شوهرم نمیرم چون فقط با اون بهم خوش میگذره. خونه مامانم اینا اگر هم برم شب میاد دنبالم تا حالا نشده شب پیش هم تو خونه نباشیم. هر لباسی که بخوام بخرم نظر همسرم برام مهمه. تازه همسرم زیاد شوخ طبع نیست و دائما اهل کادو و گل خریدن و حرفای رمانتیک هم نیست. اون چیزی که زندگیمونو نگهداشته عشقه. همدیگه رو دوست داریم‌. اگر دوستش داری سخت نگیر اینو بدون که حتی اگر اون سخت نگیره بازم تو یه روال عادی برای زندگی خواهی داشت

حس می کنم بخاطر سن کم شما و اختلاف سنی تون و خوشگلی شما حساسه رو ظاهر. همین که به شما نمی گه و فرا فکنی می کنه. یعنی می دونه رفتارش اشتباهه و دوستتون داره که به طور مستقیم نمیگه. به نظرم با خودش رو راست صحبت کن. بذار اعتمادش جلب شه که شما بهش وفاداری و بقول خودتون فقط تا حدی آزادی میخایید تو انتخاب لباس و این چیزا. 

شاید خیلی ها مخالف باشن. اما خیلی با دوستا بیرون رفتن رو منم نمی پسندم.  خصوصا اگه اغلب دوستاتون مجرد باشن. به نظرم گهگداری  بیرون رفتن با دوستها کافیه .

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
باهاش‌حرف زدی تاحالا؟!

آره میگه دست خودم نیست میگه تو خودت کم کم مغز منو گولش بزن و تغییرش بده

سه ساله آخه دیگه چیکار کنم

نمیگم اصلا تغییر نکرده ولی من دیگه خسته شدم

مدل بیان کردن مشکلت خوب بود.

همین روش رو برای صحبت با خودش استفاده کن( البته بدون اون قسمت که حیف شدین با این ازدواج) 

نکات مثبت رابطه تون رو بگو. بعدش مشکلت و احساسی که بابت این رفتارش داری.  آخرش هم اینکه چی میخوای دقیقا ازش؟

ب آقایون نمیشه سر بسته گفت منظور از حرفاتون چیه. باید دقیقا بگی چی میخوای.

شما حق داری خوب زندگی کنی. با قدم ها و خواسته های کوچیک شروع کن

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
چقدر منطقی حرف می زنی همینا رو به خودش گفتی تاحالا؟ باهمین لحن بیان؟؟

آره گفتم هم این لحن هم دو ساعت بعداز دعواهای شدید ولی من هیچوقت نتونستم این حرفارو بدون گریه بزنم اونم از گریه بدش میاد

می‌ترسه از اینکه از دستت بده.شاید بهتر باشه مدام گوشزد کنی که خوبه که هستی

بهش گفتم با اینکارا فقط باعث میشه بیشتر دعوا بشه بینمون و از هم دور بشیم

بهش گفتم من فقط ماله توام ولی فکر میکنه من از روی اجبار باهاشم همیشم میگه

آره گفتم هم این لحن هم دو ساعت بعداز دعواهای شدید ولی من هیچوقت نتونستم این حرفارو بدون گریه بزنم او ...

وای از این گریه بی موقع

تاپیک منو بخون

منم دقیقا همینم و هرگز نشد خواسته های منطقیمو بگم و نتیجه بگیرم

شما براش این حرفا رو بنویس و یه بار که حالش خوبه و حوصله داره بذار یه جایی که برداره بخونه

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
آره میگه دست خودم نیست میگه تو خودت کم کم مغز منو گولش بزن و تغییرش بده سه ساله آخه دیگه چیکار کنم ...

برو از یکی مشاوره بگیر الان خوبه اوکی هست 

ولی خدای نکرده شدید تر نشه 

پدر منم اول خیلی میگن خوب بوده ولی الان تبدیل شده به یه روانی وقتی کسی میگه اینجوریه میگم پیگیری کنید زندگیت دوست داشته باش 

میگی شوهرت هم دوست داری پس شوهرت تا اوج پیدا نکرده خودت کمکش کن خودش داره میگه گولم بزن پس بهت گوش میده 

•|دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی باشد✨🤍
حس می کنم بخاطر سن کم شما و اختلاف سنی تون و خوشگلی شما حساسه رو ظاهر. همین که به شما نمی گه و فرا ف ...

من حتی یکبارم نرفتم بیرون با دوستام من اصلا دوستی که لایق دوستی باشه پیدا نکردم تا الان من فقط میخوام اون اطمینان رو داشته باشم که آره منم حق بیرون رفتن با دوستام دارم ولی خودم نمیرم چون بهم خوش نمیگذره

مدل بیان کردن مشکلت خوب بود. همین روش رو برای صحبت با خودش استفاده کن( البته بدون اون قسمت که حیف ش ...

حرف زدم باهاش قبول کرده اشتباه میکنه

ولی میگه دست خودم نیست خودت کم کم تغییرم بده 

مشکلی ندارم با اینکه بهش یاد بدم ولی دیگه سه سال گذشته