خب مثلا چی میشه بخوره اولا که هنوز خ کوچولوعه دوما که ما به بچمون شش سالش بود هم توو شیشه آبمیوه میریختیم میخورد رفت مدرسه و پیش دبستانی دیگه نخورد حالا نه به این شدت ولی شیشه که همه میگن توش نوشیدنی بریزید بدین بچه بخوره حالا این طفل معصوم به کنار که شیر مادر هم نخورده و فقط ی شیشه رو داره
ازین شیشه ها که سری های مختلف دارن بخر ،توش ابمیوه و چیزای خوشمزه بریز ، اون رو جای گزینه شیشه کن بعد کم کم سری هاش رو گشاد تر کن و بعد با لیوان جایگزین کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شبا هر نیم ساعت بیدار میشه باید شیشه اشو پر کنم تا خوابم میبره بیدار میشه خواب عمیق ندا ...
پستونک چی نمیخوره ؟
بعد هر ی ساعت ی بار پامیشه شیر میخوره تا تهش؟
خب تو اگر شیر خودت هم میدادی شبا پامیشدی شیر میدادی بهش دیگه بزار بالای سرت فلاکس رو هربار پاشد بریز براش تا بزرگ بشه کمتر بشه فکر نکنم چاره ای دیگه داشته باشه مگر اینکه واقعا بخوای به زور ازش جدا کنی که خودت میدونی شیر مادر هم نمیخوره چه تاثیری روش خواهد گذاشت
یعنی هنوز بهش شیر شب میدی؟ خیلی اشتباه شیر شب رو باید قطع کنی این شیشه هارو بگیر عادتش بده با نی و چیزای دیگه مایعات بخوره شیشه خودشم کلا سیاه و خراب کن بگو این اخ شده بعد میبینه شب نمیتونه با نی شیشه بخوره بیخیال میشه