2777
2789

یکیش دختر خاله ودختر دایی هام همیشه سفرن اونم سفرای خارجی مرتب هم عکس میزارن که بکنن تو چش ما،،ما هم یه سفر شمال میریم همش استرس داریم نکنه خرجمون زیاد شه زود برگردیم😞اصلا حسود نیستم ولی غبطه میخورم که ای کاش حساب منم پر پول بود 

منم همین فکرو برا ی نفر داشتم!الان ی اتفاقی افتاد تو زندگیش

الان کل زندگیش رو هواعه 

بالاخره مشکلات براهمه هست چ الان چ در اینده....

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پولدارن همین. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خیلی برام جالبه 

توو یه تاپیک گفته بودی که با ۱۵ تومن معلمی چطور میشه زندگی کرد در حالیکه خیلی ها با کمتر زندگی میکنن

چقد هم کلاس گذاشته بودی و اینا  و به معلم ها توهین کرده بودی فک کنم

بعد فهمیدم حقوق خودتون ماهی ۳۰ تومنه و من وقتی فهمیدم با ۳۰ تومن زندگی میکنی اصلا دهنم باز موند 

چون ۳۰ تومنی که شما ماهیانه حقوق میگیری ما در عرض ۴ساعت  گشتن توو بازار اهواز من و همسرم خرج کردیم و لباس خریدیم به نظرتون درسته من هم اینجا شما رو مسخره کنم که با پول ته جیب ما یه ما زندگی میکنی؟؟؟

الان باز این تاپیکتون رو خوندم که انقد افه اومده بودی حالا ابنجا میگی بعضی ها ال هستن و بل هستن و غرق خوشی ان

واقعا جزو کدوم دسته ای؟؟؟با خودت چند چندی؟؟

کاشکی یکم توو حرفات و نظراتت تجدید نظر میکردی 

ادم بودن نه سخته نه گرونه

انسان_باشیم#  

خیلی برام جالبه  توو یه تاپیک گفته بودی که با ۱۵ تومن معلمی چطور میشه زندگی کرد در حالیکه خیلی ...

اصلا حوصله ی توضیح دادن به شما رو ندارم چون نمیدونی زندگی من چطوریه،پس لطفا دهنت ببند و دیگران با یه نوشته قضاوت نکن

اصلا حوصله ی توضیح دادن به شما رو ندارم چون نمیدونی زندگی من چطوریه،پس لطفا دهنت ببند و دیگران با یه ...

اره واقعا در جواب ابلهی مثل تو باید سکوت کرد 

شک ندادم گ...ه ترین زندگی رو دادی

اره واقعا در جواب ابلهی مثل تو باید سکوت کرد  شک ندادم گ...ه ترین زندگی رو دادی

اتفاقا بازم قضاوت کردی خدا رو شکر بهترین زندگی و بهترین همسر دارم،،ولی از این مطمعنم تو یه روانی و عقده ای هستی که اینجا داری الکی بدو بیراه میگی آدمی که قلبش پاکه و انسانه انقدر بد حرف نمیزنه برات متاسفم واقعا