2777
2789

من خودم منتظر ی زنگم که بهم ی خبر خوب بدن تو رو به بزرگیت قسم دریغ نکن

این راهی بود که تو جلوی پام گذاشتی خیلی امیدوارم خییییییییییییییلی دلم قرصه 

خدایا حاجت همه بچه های اینجا رو هم بهشون بده همه ما بنده هات کم ظرفیت هستیم ما رو اینجوری امتحان نکن ما کم میاریم

الهی آمین

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میونی حال الانتو درک میکنم
حدود یک ماه و نیم پیش هم منم منتظر یه خبر بودم که بهم برسه و همین حال الان تورو داشتم...
و خبر خوبی بهم نرسید اولش
خیلیم اوضاع بد نشد هااا
اما اونی که باید هم نشد...
خواستم بگم ایشالا که خبر خوب رو میشنوی🤍🌱
اما اگه نشنیدی هم غصه نخور...میگذره:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
میونی حال الانتو درک میکنم حدود یک ماه و نیم پیش هم منم منتظر یه خبر بودم که بهم برسه و همین حال الا ...

عزیز دلم چند روز قبل خیلی حالم خراب بود الان انگار دلم خیلی قرصه دل آشوب نیستم فقط منتظرم

خدا خودت واست خوشگل بسازه عزیز دلم

عزیز دلم چند روز قبل خیلی حالم خراب بود الان انگار دلم خیلی قرصه دل آشوب نیستم فقط منتظرم خدا خودت ...

خوشحالم که دلت اشوب نیست اون دل اشوبیه ادمو پیر میکنه....امیدوارم خبرهای خوبی بشنوییی
اون موقع قرار بود 4 صبح جمعه به من خبرشو بدن
تا 7.5 هم خبرشو ندادن بهم😂 7.5 هم اوضاع خوبی پیش نیومد:)
اما گذشت....
امیدوارم تو خیلی منتظر نمونی و تاپیک خوشحالتو همینجا بزنییی😍🤍

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

😔خدا از دهنت بشنوه ..همی الان داشتم با خدا با گریه حرف میزدم..خدایا لطفا حاجت دل هممونو بده الهیییی امین

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷