2777
2789
کنار بچه۱۵ ماهه جیغ زدی؟بچه نترسید؟

نه داره میخنده.دیگه واقعا دست خودم نیست تایه حدی کنترل کردم خودمو.ازشدت خستگی مغزم داره میترکه.مادربودن سخت ترین کاردنیاست.دست تنها .شوهرم شبکار.دستشوییم میومد کلیه ام درد گرفت.نمیزاشت برم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چرا جیغ زدی

چون ساعت ۵ صبحه وهنوزنخوابیده چون خسته ام .چون منم آدمم واحتیاج به استراحت دارم چون کم اوردم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ساعت ۵ صبحه وهنوزنخوابیده چون خسته ام .چون منم آدمم واحتیاج به استراحت دارم چون کم اوردم

بچهای نوزاد معمولا روزا زیاد میخوابن شبا خوابشون کم میشه. من همیشه میگم اگر یه زمانی ان شالله بچه دهر شدم. نمیزارم روزا بچم حتی نوزاد روزا زیاد بخوابه هی بیدارش میکنم تا شبا زیاد بخوابه😁😂

مشغول خونه تکونی

۱۵هفتمه انقد از اول هوس کاپوچینو کرده بودم میترسیدم بخورم الان شوهرم داشت میرفت سرکار درست کرد خورد منم خسته بودم دیگه خوردم الان نشستم نی نی انقد وول میخوره😍😃

چــــــــــــی_بنویسم💜

فکر میکردم این ماه حاملم تا اینکه یهو پریود شدم دیگه خسته شدم هردومون سالمیم هر نذری میکنم جواب نمیده هر‌چله ای بگی گرفتم هرچی تو نی نی سایت گفتن مجربه 

هیچی به هیچی 

خیلی حالم بده 

بچه دلمون میخواد

فکر میکردم این ماه حاملم تا اینکه یهو پریود شدم دیگه خسته شدم هردومون سالمیم هر نذری میکنم جواب ...

ان شالله دامنت سبز میشه به وقتش صبر داشته باش استرس نداشته باش

چــــــــــــی_بنویسم💜

سلام اماده کردن صبحونه همسرم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم ی شب همین حالتی بودم فق ب خودم فوش نفرین میکردم اخرش ب بچم ک دوماهش بود گفتم جوری بزنمت مغزات بپاچه شوهرم از تو خواب بیدار شد گف بعدش کجا میری😂😐

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

آگهی استخدام و کاریابی💯💫

وقتو تلف نکن👇

سلام وقتتون بخیر باشه

خانم اسدی هستم

تولیدی پوشاک زنانه دارم

آگهی استخدام برای نمایندگی تولیدیمون در سراسر ایران هست

که با زدن یک کانال یا پیج در یک پیام رسان شروع به فعالیت آنلاین میکنید و درآمد بسیار خوبی داره

شماره تماس جهت اطلاعات بیشتر و هماهنگی۰۹۰۵۱۳۱۵۷۷۴

اسکرین شات از صفحه یادت نره😱