2777
2789
عنوان

خارش گوش و صورت نوزاد ۴ ماهه

6581 بازدید | 25 پست

مامانای با تجربه دخترم ۴ ماه و نیمه است

الان دقیقا ۲۰روزه شبا از خارش گوش و صورت نمیخوابه

اول فکر کردم آب گوشش رفته و عفونت داره چون درد داشت و نمیتونست به اون سمت شیر بخوره، دو تا دکتر بردم گفتم هیچی نیست و منم با روغن زیتون همش چرب کردم و گرم کردم گوشش رو

ولی الان شده خارش آزار دهنده هم گوشش هم صورتش تا صبح باید یا تو بغل باشه تکون بدم یا تو ننو تابش بدم

علتش چیه؟ گوشش عفونت داره یا آلرژیه؟ ممکنه گرمی کرده باشه؟

(دخترم حساسیت ب پروتیین گاویم داره)

نمیدونم چیکار کنم باز فردا میخوام دکتر ببرم

ولی کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم راهنمایی کنه

دقیقا علتش آلرژی و ریفلاکس پنهان ناشی از آلرژی هست. پسرم از وقتی به دنیا اومد تا الان ک یکسالشه همینه . گاهی شدید گاهی کمتر 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای که چقدر میفهمم چ روزایی و داری میگذرونی . خدا بهت طاقت و توان بده و آلرژی بچت زودتر خوب بشه 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
دقیقا علتش آلرژی و ریفلاکس پنهان ناشی از آلرژی هست. پسرم از وقتی به دنیا اومد تا الان ک یکسالشه همین ...

حدود سه ماهگی کمی شیر بالا می اورد و تک سرفه و سکسکه ...

به توصیه ۱ دکتریم ۲۸ روز اس امپرازول دادم ولی دکتر اصلیش رفلاکس رو گفتش که نداره

و الانم خدا رو شکر هیچ علایمی نداره و بعید میدونم رفلاکس داشته باشه.

خب شما چیکار میکنید با این خارش و نخوابیدن؟؟؟

حدود سه ماهگی کمی شیر بالا می اورد و تک سرفه و سکسکه ... به توصیه ۱ دکتریم ۲۸ روز اس امپرازول دادم ...

سرفه سکسکه بی قراری تو خواب راحت شیر نخوردن اینا علائم ریفلاکس پنهانه اگر شک داری ببر سونوگرافی معلوم میشه. من برای آلرژی نئوتادین یه مدت دادم . برای ریفلاکس امپرازول و نکسیوم دادم تا به حال که همشون همون روزای اول خوب بودن به مرور بدنش عادت کرد و من قطع کردم و باهاش مدارا کردم. الان ک بزرگ تر شده اگر خیلی اذیت بشه یه دوره کوتاه باکلوفن میدم و آروم تر ک میشه قطع میکنم. در نهایت رژیم و صبر و مدارا

مگه دندون دراوردن اینجوریه که نوزاد نتونه بخوابه؟؟ کلا نمیتونه بخوابه تا میزارم زمین سرشو میخارونه ...

اینکه نمیتونه بخوابه برای ریفلاکسه ببر دکتر نذار اذیت بشه. اگر شک داری ب ریفلاکس سونو بده 

این بلا تکلیفی خیلی بده حتما به یه چیزی حساسیت داره

حساسیتش دهن منو سرویس کرده هر روز یک مشکل داریم

من فکر کردم چون نفخ داره(البته کمتر شده نسبت به قبل) ولی من اکثر وقتا بهش داروی نفخ دادم که همش گیاه گرمیه و بیشتر وقتا هم نبات داغ شاید گرمی کرده باشه

امروز دیگه گریپ میکسچر و نبات داغ ندادم ولی بازم نمیتونه بخوابه

وای که چقدر میفهمم چ روزایی و داری میگذرونی . خدا بهت طاقت و توان بده و آلرژی بچت زودتر خوب بشه  ...

ان شاالله

یعنی دارم میمیرم انقدر نخوابیدم الان ۲۰ روزه تقریبا روزی ۲ یا ۳ ساعت خوابیدم

پس شمام میگی الرژیه ببرم دکتر ببینم دارو میده! حداقل خودش کمتر اذیت شه

شما بچتون الرژی داشته؟ کی و چطور خوب شد؟؟

حساسیتش دهن منو سرویس کرده هر روز یک مشکل داریم من فکر کردم چون نفخ داره(البته کمتر شده نسبت به قبل ...

بعضی ازین دارو های نفخ ریفلاکس و شدید میکنن نتبجش میشه بی قراری شدید تر . اگر رژیم و درست رعایت کنی دیگ دارو ضد نفخ نمی‌خواد. ماهی . آجیل. سویا. پروتئین گاوی. لبنیات. تخم مرغ. ادویه‌‌.اینا چیزایی بود ک من نخوردم . حتی بیسکوییتی ک داخلش شیر داشت نخوردم. دنبال ریفلاکسش و بگیر ان شاءلله بهتر میشه 

حساسیتش دهن منو سرویس کرده هر روز یک مشکل داریم من فکر کردم چون نفخ داره(البته کمتر شده نسبت به قبل ...

اسانس نعنا ک داخل این داروهای ضد نفخه برای ریفلاکس بده