2777
2789
عنوان

چه شیرخشکی بهتر؟واسه وزن گیری

77 بازدید | 9 پست

بچه م خیلی کم شیرخودمو میخوره انقدر که دیگه شیرم کم شده

چه شیر خشکی واسه وزن گیری بهتر

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیمیلاک  البته زیر نظر پزشک تا اول علت اینکه وزن نگرفته مشخص بشه، گاهی وقتا بچه به علت عفونت و ...

کلا تو روز سه تا پوشک کثیف میکنه

کم میخوره 

من پسرم شیر خودمو میخوره، اما تا ۶ ماهگی بهش آپتامیل کمکی دادم خوب بود وزن گیریش، بچتون چند ماهشه و ...

دو ماه ونیمه الان

زود به دنیا اومده ۲۳۰۰ بدو تولد

دوماهگی ۴۲۵۰

تو این پونزده روز هم دویست سیصد گرم 

دو ماه ونیمه الان زود به دنیا اومده ۲۳۰۰ بدو تولد دوماهگی ۴۲۵۰ تو این پونزده روز هم دویست سیصد گر ...

وزنش دو ماهگی حداقل باید دو برار زمان تولد باشه یعنی یه چیزی حدود ۵ کیلو، اگر شیرت کمه دیگه بهش نده بزار همین شیر خشک رو بخوره بهتره براش، چون خوب رشد نمیکنه

وزنش دو ماهگی حداقل باید دو برار زمان تولد باشه یعنی یه چیزی حدود ۵ کیلو، اگر شیرت کمه دیگه بهش نده ...

کدومو بدنم بهتر؟ سوپرامیل یا آپتامیل؟