2777
2789
عنوان

پسری ک ازدواجی نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چن وقت؟ چیشد اومد؟ کلا نظرش ب ازدواج منفی بود؟

۶ ماه

اصلا ی وضعی

میگفت زن بگیرم نمیشه پیشرفت کنم

الان المانه

ولی خانواده ها رفت و امد میکنن تا بیاد

در این حد

از راه دور حتی پیگیر الان

ميدونيد عاشق چي ني ني سايت هستم ؟ اينكه بي دليل و بي دريغ بدون اينكه همديگه رو بشناسيم بهم كمك مي كنيم 💚
خیلی عاشقشم نمیتونم جداشم

خب پس بهش فرصت بده ولی دل بستن به این آدما خیلی سخته اگر عاشقش هستی این فرصت رو به هردوتون بده که بعدا پشیمون نشی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پیگیرنباش اون بایددرخاست ازدواج بکنه دوروز دیگ جدی بشه میگ اصرارازتوبوده دیدم ک میگم عاشق باشه نمیت ...

منم تصمیمم اینه دیگه اصرار نکنم

بهشم گفتم نظرم عوض شد تو اصلا کیس ازدواج نیستس دیگخ به ازدواج فک نمیکنم

دختر خوب براخودت ارزش قائل شو یه ادم دروغگو وشیاد هست شما رو گذاشته سر کار وتو دلش به سادگی شما میخنده ادم عاشق کوه رو جابه جا میکنه برا عشقش حواست به خودت باشه اوقات فراغت این دروغگوها نشوید

۶ ماه اصلا ی وضعی میگفت زن بگیرم نمیشه پیشرفت کنم الان المانه ولی خانواده ها رفت و امد میکنن تا ...

چطور نظرش عوض شد اینقد زود

اینو گفتم چن سالم صب میکنم میگفت نه ازدواج نمیکنم