2777
2789
عنوان

اگه غم توی دلته اگه حاجت داری بیا😭

262 بازدید | 50 پست

فکرشو بکن وقتی به امامان و افراد مقدسی که توی تاریخ  بودندو شهید شدن از ته دلت متوسل میشی حاجت میده به خصوص قسمشون بدی به بی بیه دو عالم زهرا سلام الله😭

ببین اگه غمتو حاجتو به حضرت مهدی بگی قسمش بدی به بی بیش چی میشه کسی که شهید نشده کسی که زنده هستش

و دلش پر می کشه فقط یه بار از ته دلت صداش کنی😭

بیا امشب برای حاجتامون برای ظهورش صلوات بفرستیم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انتظار خیلی سخته حتی اگه برگزیده ی خدا باشی😭😭😭

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شفای نوزادم هدایت برادر م دعا کنید

براش صلوات فرستادم 

به حق چشمان منتظر مهدی شفا پیدا کنه❤️

با امام زمان حرف زدم نتیجشم دیدم بخدا 

آقامون خیییییلی غریبه 😭😭😭😭😭

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
@ملوسکتونم1     @امام_رضاجانم     @نازنینزهراااااااza     @در ...

خدا اجرت بده آقا خیلی غریبه به حمایت ماها  نیاز داره تا انتظارش سر برسه😭

اللهم عجل لولیک الفرج بحق عمه جانمون خانومم بی بی زینب کبری س 🤲🏻💚

بسم الله الرحمن الرحیم 

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یا خدااا توروخدا بیاین شلوار کارگو ۱۶۰تومن بخرید تاپیک آخرم 

خدا به روزیت برکت بده

توروخدا از ته دلت یه صلوات برای آقا زمان بفرس غریبه

کاش حاجت منم بدن😭😭💙

الهی امین

تو به دل غمگین حضرت مهدی نظری کن شک نکن میده

اون زندس و هر کس صداش کنه میبینه و دوسش داره

اللهم عجل لولیک الفرج بحق عمه جانمون خانومم بی بی زینب کبری س 🤲🏻💚 بسم الله الرحمن الرحیم  ...

اجرت با چشمان منتظر اقا