2777
2789
عنوان

تا حالا شده از بچتون بدتون بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 46 پست
خسته میشم درمانده میشم بی حوصله میشم گریه میکنم ولی نه کتک میزنم نه بدم میاد عزیزم روشی در پیش گرفت ...

اره فکر کنم مشاورو عوض کنم خوب باشه ،، اصلا دست خودم نیست به حد انفجار حرص میخورم که میزنمش چون خیلی لجبازی میکنه خیییییلیییییی در روز هزار بار سر هر چیزی مخالفت میکنه حتی لقمه های غذاشو از لج من هر کدومشونو ده پقیقه میجوعه

اگر کم محلی کنم برای جلب توجه میره به بقیه میگه ماجرا رو چون خیلی خبرکشه بقیه هم با ذوق به حرفاش گوش ...

آی بدم میاد بقیه بچه آدمو لوس میکنن ممکنه از دوس داشتن باشه اما واقعا خیلی تاثیر میزاره..مثلا کارایی که من به پسرم میگم نکن خوب نیست وقتی میرم خونه مادرم ..مادرم و خواهرم میگن ولش کن چکار داری بزار انجام بده ..یعنی کل تربیتم چند روزی که خونه مادرمم به فنا میره از بس لوسش میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت میشم ازشون ولی تنفر نه  افسردگی گرفتی .نمیشه روزی یخ ساعت بری پارک

الان که هوا سرده هم میرن بیرون مریض میشن اما هر روز پاک بردنش با یه بچه ی کوچک یکم مشکله فکر کنم افسردگی گرفتم هیچی درکم نمیکنه

شما احتمالا افسردگی دارید  فشار زیادی رو شما هست ولی کاراتون اصلا عاقلانه نیست مثلا بچه آوردی ...

میدونم کارم خیلی اشتباهه خیلی وقتا به رفتارهام که فکر میکنم گریم میگیره اما ببین چقدر خونمو تو شیشه کرده که به اینجا رسیدم...نمیتونم تایمی ازشون دور باشم چون کسی نیست نگهشون داره فقط خودمم که یکسره باید تر و خشکشون کنم مغزم رد داده 

ماهم تو فامیل دقیقااا مثل پسر شما داشتیم  مثلا یه چیز میخواست که نمیشد فراهم کنی مثلا میگفت ما ...

از بس منو از مهد ترسوندن که نذاشتمش میگفتن دقدقه خیلی داره همش باید تو خونه باهاش تمرین بشه بچه از کدرسه زده میشه انقدر زود میزاریش

دقیقا راست میگین حرف خونه رو بیرون میبره و بشدت خبرکشه ،، ممنونم عزیزم از راهنماییتون سعی میکنم عمل ...

تمرین کن باهاش همون‌جوری ک گفتم جلو بقیه دعواش نکن حرفی داشتین برو یه اتاق دیگه آروم جلوی بقیه بهش محبت کن حتی اگر بزنه تو صورتت هیچ کاری نکن انگاری هیچی نشده فقط بگو عزیز دلم مثلا میوه پوست بگیرم برات قچربونت برم برو با بچه ها بازی کن یا گشنت نیس بعد در قالب قصه یا غیر مستقیم بهش بگو این کار بده چون بچت افتاد تو دور لجبازی و سن لجبازیشون هم هست 

اهان اینجوری که خوبع چشم 

کلاس اینا خوب نیس بنظرم چون باتوجه ب اینکه گفتی شلوغه بهتره مهد بزاری ساعتی ک اونجا بازی کنه قشنگ انرژیش تخلیه بشه . تو کلاس انرژیش تخلیه نمیشه و اینکه کلاسم زوده براش ۴ سالشه دیگ

میدونم کارم خیلی اشتباهه خیلی وقتا به رفتارهام که فکر میکنم گریم میگیره اما ببین چقدر خونمو تو شیشه ...

منم یه مادرم مثل شما و با شرایط شما با پوست و گوشت و استخونم درکتون میکنم تنها راهش مهده بزارش مهد بزار یه تایمی برا خودت باشی 

دلیل عصبی بودنت هم دقیقا بخاطر همین خستگیه یه فکری به حال خودت کن عزیزم سنی نداری انقد خودتو اذیت میکنی 

گور بابلی حرف مردم خودت مهمی بزارشون مهد بیا تو خونه بخواب برقص هرکاری دوس داری انجام بده

منم یه مادرم مثل شما و با شرایط شما با پوست و گوشت و استخونم درکتون میکنم تنها راهش مهده بزارش مهد ب ...

چشم اگر خدا بخواد به فکر میشم چون واقعا کارد به استخوانم رسیده ممنون که راهنماییم کردین❤️❤️❤️

از بس منو از مهد ترسوندن که نذاشتمش میگفتن دقدقه خیلی داره همش باید تو خونه باهاش تمرین بشه بچه از ک ...

دورت بگردم حق داری 

تو تایم بلند مدت نزارش 

سه چهار ساعت بزارش با بچه ها بازی کنه هم خودت اون تایم یه ذره نفس بکشی هم بچه انرژیش تخلیه شه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨