2777
2789
عنوان

تا حالا شده از بچتون بدتون بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 46 پست

شما احتمالا افسردگی دارید 

فشار زیادی رو شما هست ولی کاراتون اصلا عاقلانه نیست مثلا بچه آوردی ک بچت سرگرم شه مگه بچه عروسکه فقط کار خودتو هزار برابر کردی روحیتونو نابود کردید و اونا دوتا بچه هم اذیتن یه تایمی رو دورشید از بچه ها کاری ک دوست دارین رو انجام بدین ک حالتون بهتر شه کم کم هم رو اهلاقتون کار کنید دیگه بچه رو کتک نزنید 

در ضمن ممکنه برای هر مادری پیش بیاد ک دوس نداشته باشه یه تایمی بچشو ببینه فقط نباید کتکش زد همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با تمام وجودم درکت میکنم ولی ماها خسته ایم 🫂 مخصوصا ماهایی که پسر شر و شیطون و لجباز داریم منم گاهی از اینکه بچه دار شدم پشیمون میشم از خودم بدم میاد احساس میکنم تو بچه داری و تربیت بچم شکست خوردم و ناتوانم و این باعث میشه رابطم با بچمم خراب شه 

بزارش مهد زدن کار درستی نیس بدتر لج میکنه با زدن

میگم بزارمش مهد همه میگن نه از مدرسه و... زده میشه از الان سریع بزاری مهد،، 

توی جمع همش کارهای بد میکنه هی میگم نکن بشین ، میگه دوست دارم یا تو صورتم میخنده کار خودشو میکنن،،،میگم بزار بریم خونه حالتو جا میارم ، یه عالمه داد میزنه و گریه میکنه توجه همه رو خوب جلب میکنه طوری که همه الان فکر میکنن من هیولایم

میگم بزارمش مهد همه میگن نه از مدرسه و... زده میشه از الان سریع بزاری مهد،،  توی جمع همش کارها ...

ن عزیزم ب حرف بقیه گوش نکن و باحرف مردم زندگی نکن .هم مهد بزاری انرژبش تخلیه میشه هم اونا قانون یادمیگیره و خودت میتونی توخونه کمی استراحت کنی و اعصابت اروم شه من پسرمو گذاشتم و نتیجه دیدم پسرمن شلوغ بود اما لجباز نییس

میگم بزارمش مهد همه میگن نه از مدرسه و... زده میشه از الان سریع بزاری مهد،،  توی جمع همش کارها ...

به حرف همه اهمیت نده عزیزم اصلا اینجوری نیست تو مهد فقط بازی میکنن و با شعر و نقاشی و بازی  یه سری اموزشا رو میدن 

اتفاقا به نفعتونه انرژیش تخلیه میشه اجتماعی تر میشع 

و اینکه به کار بدش عکس العمل نشون نده زیاد مثلا داد نزن کتکش نزن  صداتو بلند نکن محلش نده بعدش ک آروم شد بگو کارتو دوست نداشتم کار درستی نبود تو کوتاه مدت اثر نمیزاره این رفتار تو بلند مدت ولی تاثیرشو خوب میبینی 

و اینکه هیچوقت تو جمع برای بچت خط و نشون نکش هم شما آدم بده میشی هم بچت لوس تر میشه هم عادت می‌کنه به بی احترامی به شما و بعد ها حرف خونه رو حتی بیرون می‌بره سعی کن یه حریمی رو حفظ کنی براش 

ببین با تمام وجودم درکت میکنم ولی ماها خسته ایم 🫂 مخصوصا ماهایی که پسر شر و شیطون و لجباز داریم منم ...

دقیقا حس یه ادم شکست خورده رو دارم حس کسی که دیگه انگیزه ای ندارم نمیدونم چه میشه کرد

از خستگی زیاد که این احساس میاد سراغت ولی در اصل تو بدت نمیاد ازش

اره خیلی خسته ام ازین زندگی سه نفر میریزن و میپاشن و میخورن یک نفر باید همه این چیزارو کنترل کنه...شوهرم تو تربیت بچه کوچکترین کمکی نمیکنه

دقیقا حس یه ادم شکست خورده رو دارم حس کسی که دیگه انگیزه ای ندارم نمیدونم چه میشه کرد

من پسرمو فرستادم مهد خیلی بهتر شد تایمی که نیست استراحت میکنم به کارام میرسم اونم‌میره اونجا سرگرم میشه ضمنا روانپزشک هم رفتم دارو میخورم یکم اوضاع تحت کنترل شده 

به حرف همه اهمیت نده عزیزم اصلا اینجوری نیست تو مهد فقط بازی میکنن و با شعر و نقاشی و بازی  یه ...

دقیقا راست میگین حرف خونه رو بیرون میبره و بشدت خبرکشه ،، ممنونم عزیزم از راهنماییتون سعی میکنم عمل کنم ❤️

من پسرمو فرستادم مهد خیلی بهتر شد تایمی که نیست استراحت میکنم به کارام میرسم اونم‌میره اونجا سرگرم م ...

برای من روانپزشک قرص داد برا استرس و جوش زدن بعد همه بهم میگفت عوارض داره نخور و.... ترسیدم نخوردم گفتن عادت میکنی به قرصا

برای من روانپزشک قرص داد برا استرس و جوش زدن بعد همه بهم میگفت عوارض داره نخور و.... ترسیدم نخوردم گ ...

نه من خوردم مشکلی ندارم خیلی حالم بهتر شد باور کن خودم که آروم شدم بطور واضح بچمم تغییر کرد 

منم این مشکل رو داشتم چون پسرم خیلی سخت بزرگ شد وهنوزم اذیت ها و مشکلاتش تموم نشده پیش مشاور رفتم ...

مشاوری که من رفتم فقط میگفت باید وقت بزاری براش اما من هر چقدر باهاش بازی میکنم و حرف میزنم انگار پررو تر و پرتوقع تر میشه جوری که اگر یه روز بازی نکنم به روش خودش خونمو تو شیشه میکنه

وقتی جیغ وداد میکنه اصلا اهمیت نده انگار نه انگار خودتو سرگرم کن میدونم رو مخته اما تحمل کن پسر منم ...

اگر کم محلی کنم برای جلب توجه میره به بقیه میگه ماجرا رو چون خیلی خبرکشه بقیه هم با ذوق به حرفاش گوش میدن کل زندگیمونو تعریف میکنه بعدش همه لوسش میکنن