بچه ها اگه یه نفر معتاد ولی خیلی ثروتمنده خوردو خوراکشم خیلی خوب باشه مواد ومشروب روباهم مصرف کنه ومصرفشم زیاد باشه و خودش چون کارش خرید فروش مواده یعنی مافیای مواد مشروب آیا این مواد ومشروبی که مصرف میکنه میتونه روش تاثیر منفی بزاره درمورد مرگ زودرسش میگم درسته مرگ دست خدا میگم مرگ زودرس بخاطر مثرف موادمشروب ..البته خیلی لاغره ثورتشم پر چروکه باوجود اینکه سنش ۳۸ ساله کل پوستش قرمز لباش سیاه گردنش چروک قرمز واندازه نی هستش بنظرتون مواد و مشروب باوجود ابنکه خودش تولید کننده وهمیشه دم دستشه میتونه رو بدنش واسه مرگ زود رس تاثیر منفی بزاره ..بله مرگ وزندگی دست خداست ولی چون مردم میگن این مواد ومسروب باعث مرگ زود رس کسایی میشه که کمبود و پول مواد ندارن این چون خودش تولید کننده است همیشه دم دستشه بنظرت مبتونه برای ایشونم تاثیر درمورد مرگ زودرس داشته باسه؟؟؟؟؟؟ خواهشا کسایی که بین خونواده وفامیل تجربه کردن جوابم بدن صادقانه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن ربطی نداره ادم دیدم مصرف کننده داغون ۱۰۰ سال عمر کرده
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن ولی من عوض شدم سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/: وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄 اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم. هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻 دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:) اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :)
مگه پخش کننده مواد از برگزیدگان خداس ک دچار مرگ نشه
مشروب کبد رو خراب میکنه و مواد مغزشو از کار میندازه
پوست و مو و روان و گوارش و اعصاب ک بماند
کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
نمیدونم چی بگم عزیزم ربطی به کشیدن و خوردن و کلا مصرف مواد نداره
اطرافم معتاد هست با مصرف زیاد و سن بالا و معتادهم دیدم الو جوونیش مرده حالا دلیلش هم خدا میدونه
بنظرم سوالت جواب کلی نداره
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
نمیدونم تو مرگ زودرس تاثیر داره یا نه ولی قطعا زودتر از بقیه فرسوده میشه
اسمش امین نیست احیانا ؟
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید