2777
2789
عنوان

بچه ها عکس اسکرین شات رو نگاه کنید💌💌💣

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 63 پست

مصرف میکنه دیگ چ فرقی داره ک خودش تولبد کننده باشه یا نه ، 

ولی میدونم قاچاق و خرید فروش مواد خیلی خوبه اولاش به اوج میرسی تو پولداری وای یهو پوچ میشی درحد مرگ نابود میشی همه چیت میرع چون آخر ندارع

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
هیچ خیری در حرام نیست میخوادجسمی باشه یاروحی

نه من از لحاظ خیر نمیگم مرگ زود رس میگم درسته نرگ دست خداست ولی پسره بم میگه من چون کمبود مواد مسروب نمیکشم و همیشه دستمه رو من تاثیر منفی تداره واقعا اونطوراست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم انقد داغون نداریم خدایی، ولی در کل مواد و مشروب عمر رو کوتاه میکنه بخصوص مشروب چون سیستم ایمنی بدن رو نشونه میره، مثلا کبد رو داغون میکنه، پخش کننده بودن هم اینکه کلا زندگیش بی خیر هست 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

والا هر چی معتاد که دیدم عمر حضرت نوح و داشتن ، چون خودشون حرص نمیخورن و اطرافیانشونو فقط از پا درمیارن 

اگه وضع مالیش خوبه و‌ازار و‌اذیتت نمیکنه، بشین زندگیتو بکن .در ضمن مشروب خطرناکه ، باعث سیروز کبدی میشه . یه سرچ بکن 

شب خوش

عقد شدشم خواهشا میشه راهنمایم کنی

واقعا بجز اون چطور میخوای باهاش زندگی کنی. چطور بچه بیاری و تو اون فضا بزرگش کنی اگه بگیرنش چی.   قبل از مرگ زود رس به ابن چیزا باید فکر کنی.    اون مورد هم امکانش زیاده. 

چرا زنش شدی با این چیزایی که گفتی و با این ظاهرش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مبارکه..(:

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
پس الان خارجیا باید تو 50 سالگی بمیرن ولکن بابا سخت نگیر اگ فقط مشروبه توم بشین دونفری بخورین 🤣 الب ...

عزیز گناه وعواقب بعدش رو هم گردن میگیری که داری تشویقش میکنی؟؟؟

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......