بچه ها اگه یه نفر معتاد ولی خیلی ثروتمنده خوردو خوراکشم خیلی خوب باشه مواد ومشروب روباهم مصرف کنه ومصرفشم زیاد باشه و خودش چون کارش خرید فروش مواده یعنی مافیای مواد مشروب آیا این مواد ومشروبی که مصرف میکنه میتونه روش تاثیر منفی بزاره درمورد مرگ زودرسش میگم درسته مرگ دست خدا میگم مرگ زودرس بخاطر مثرف موادمشروب ..البته خیلی لاغره ثورتشم پر چروکه باوجود اینکه سنش ۳۸ ساله کل پوستش قرمز لباش سیاه گردنش چروک قرمز واندازه نی هستش بنظرتون مواد و مشروب باوجود ابنکه خودش تولید کننده وهمیشه دم دستشه میتونه رو بدنش واسه مرگ زود رس تاثیر منفی بزاره ..بله مرگ وزندگی دست خداست ولی چون مردم میگن این مواد ومسروب باعث مرگ زود رس کسایی میشه که کمبود و پول مواد ندارن این چون خودش تولید کننده است همیشه دم دستشه بنظرت مبتونه برای ایشونم تاثیر درمورد مرگ زودرس داشته باسه؟؟؟؟؟؟ خواهشا کسایی که بین خونواده وفامیل تجربه کردن جوابم بدن صادقانه
نه من از لحاظ خیر نمیگم مرگ زود رس میگم درسته نرگ دست خداست ولی پسره بم میگه من چون کمبود مواد مسروب نمیکشم و همیشه دستمه رو من تاثیر منفی تداره واقعا اونطوراست؟
ادم انقد داغون نداریم خدایی، ولی در کل مواد و مشروب عمر رو کوتاه میکنه بخصوص مشروب چون سیستم ایمنی بدن رو نشونه میره، مثلا کبد رو داغون میکنه، پخش کننده بودن هم اینکه کلا زندگیش بی خیر هست
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
واقعا بجز اون چطور میخوای باهاش زندگی کنی. چطور بچه بیاری و تو اون فضا بزرگش کنی اگه بگیرنش چی. قبل از مرگ زود رس به ابن چیزا باید فکر کنی. اون مورد هم امکانش زیاده.
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید