2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین چطوری سقط شد؟ منم شرایطم مثل شماس 

ان تی ۷ و هیدروپس

دکتر گفت برو خودش زنده نمیمونه تقریبا ۸ روز گذشته ولی هنوز تهوع و علائم بارداری دارم نمیدونم چه غلطی کنم

دارم دق میکنم دیگه

میشه بگین چطوری سقط شد؟ منم شرایطم مثل شماس  ان تی ۷ و هیدروپس دکتر گفت برو خودش زنده نمیمونه ...

منم دکتر بهم گفت خودش سقط میشه بعد ده روز ک از پیش دکتر اومدم سقط شد میدونی یه هفته قبلش احساس فشار میکردم از پشت حالت یبوست داشتم و بهم فشار میومد اما یبوست نبودم بعد همینطور این حالتا رو داشتم تا اینکه ی روز قبل سقط دردای پریودی داشتم و روز بعدش کیسه ابم پاره شد و سقط شد مثل ی زایمان طبیعی بود با درد کم و اینم بگم اون ی هفته خیلی راه رفتم و کارای خونه انجام میدادم و این خودش باعث شد راحت سقط بشه

بعدا بهم بگو چیشد

من الان ۱۲ روز گذشته و ۱۴ هفته شدم 

پریروزم رفتم دکتر گفت قلبش هنوز میزنه

و با اینکه هفتم پایینه حرکاتشو خیلی وقتا حس میکنم خیلیم واضح!

دکتر گفت اگه خیلی عجله داری برو غیرقانونی سقط کن

منم خسته شدم و قرص خریدم که سقط کنم

میترسم تا ماه های بالاهم چیزیش نشه و من همنطوری بمونم

حالا فردا یا پس فردا انجامش میدم واسم دعا کنین

من الان ۱۲ روز گذشته و ۱۴ هفته شدم  پریروزم رفتم دکتر گفت قلبش هنوز میزنه و با اینکه هفتم پای ...

انشالله همچیز اونطور ک میخوای برات پیش بره ولی من اون موقع نذر کرده بودم برا حضرت فاطمه و شهید ابراهیم هادی ک اگه قراره بره تو خونه باشه چون نمیتونستم بچه هامو تنها بزارم برم بیمارستان