2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ۱۴ روز نشون داد ۱۰ روزگی بی بی چک زدم منفی بود  بتام ۱۸ بارداربودم

علائم لانه گزینی داشتی؟

من دل درد خفیف دارم ولی اصلا نمیفهمم واسه پریودمه یا لانه گزینی

۴ روزه درد دارم

اخه الان دل درد خفیف دارم شبیه دل دردای پریودیم نیست میترسم واسه لانه گزینیم باشه

درد پریود و بارداری شبیه همه اگه دلش رو داری یه بی بی چک بزن. 

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
علائم لانه گزینی داشتی؟ من دل درد خفیف دارم ولی اصلا نمیفهمم واسه پریودمه یا لانه گزینی ۴ روزه درد ...

من بعد اقدامم به مدت ۳ روز خونریزی کم داشتم  ماه بعدش فهمیدم باردارم   بعضیام ندارن

من بعد اقدامم به مدت ۳ روز خونریزی کم داشتم  ماه بعدش فهمیدم باردارم   بعضیام ندارن

من ۱۰ روز پیش رابطه داشتم الان ۴ روزه فقط درد شکم دارم ۲ روز پیش باید پریود میشدم

۴ روز درد عادیه؟ بیبی چک آخه الان نشون نمیده خیلی زوده

برای خیلی ها نشون میده صبح با ادرار اول بزن، شب تا صبح هم نه دستشویی برو نه مایعات بخور. 

چهار روز درد که چیزی نیست حالا حالا ها درد داری جوری که فکر میکنی الان پریود میشی، البته اگه ایشالا باردار بودی. 

برای خیلی ها نشون میده صبح با ادرار اول بزن، شب تا صبح هم نه دستشویی برو نه مایعات بخور.  چهار ...

نه عزیزدلم دلم نمیخواد باردار باشم:(

تعجبم ازینه هم کاندوم داشتیم هم دیر انزالی داره ارضا نشد فقط پیشابش بود

نه عزیزدلم دلم نمیخواد باردار باشم:( تعجبم ازینه هم کاندوم داشتیم هم دیر انزالی داره ارضا نشد فقط پ ...

امید بخدا، ایشالا هر چی به صلاحته همون بشه.