2777
2789
عنوان

مادر شوهر دومم... بیایید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 87 پست
بالاخره نامادری میشه دیگه اسی خیلی سخت گرفته وگرنه کی به زن بابای شوهر محل میده

اون که میشه هووی مادرشوهر. 

مادرشوهر نمیشه که. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخشید اینجوری حرف میزنم ولی من حالم از هووها بخصوص اونایی که با وقاحت میان تو خونه زن اول بهم میخوره ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم راس میگید 

بخدا خودمم قبول ندارم اصلااا  ب خاطر اینکه جدا میشدیم همسرمو دوسش دارم قبول کردم دیکه نمیدونستم این اتفاقا  می افته  پدر شوهرم فوت میکنه اینا میمونن سرما

👩‍❤️‍👨

پس خودت جوابشو بده. اصلاً سعی کن هیچوقت با این عفریته یا دخترش تنها نباشی که وقتی جواب زرت و پرتاشو ...

متاسفانه چند روز پیش تنها موندم  باهاشون هر چیم گفت گوش نکردم خودب خودش میحرفید

👩‍❤️‍👨

نه عزیزم چرا ناراحت بشم راس میگید  بخدا خودمم قبول ندارم اصلااا  ب خاطر اینکه جدا م ...

دوست من ی هووی افغان افتاده به جونش و چون شوهرش پول نداشت جایی براش بگیره آورد تو خونه کوچیک دوستم. الهی بگردم اصلاً نمیتونست درست حرف بزنه. تا شروع به حرف میکرد گریش می‌گرفت. آنقدر نگران بودم ی وقت خودکشی نکنه. میگه دو بار تصمیم گرفتم ولی نتونستم. الحمدالله هوس مرتیکه تموم شد و مثل یک موش کثیف از خونه انداختش بیرون 

اصلاً حرف زدن با این زنیکه دل مادر شوهرتو میشکونه. همیشه دور بر شوهر یا مادر شوهرت باش

اینم بهش عادت کرده نحرفم میگه بحرف باهاش😕😑🤦‍♀️ ولی من همیشه با شوهرمم ب هیچ کدومش کاری ندارم ولی ب موهام گیر داده این

👩‍❤️‍👨

الهی بگردم برای مادر شوهرت. چه عفریته ای افتاده تو زندگیش. انشاالله زود شوهر کنه گورشو گم کنه

اگه باخودش بود همین فردا میره شوهر ولی خانوادش نمیزارن جوونه 32 سالشه دومی

👩‍❤️‍👨

استارتر این زن کاملا و به وضوح بی محل کن و وقتی حرف میزنه اون محل ترک کن تا پیش مادرشوهرت و شوهرت عز ...

من همیشه با شوهرم اصلا ب هیچ کدومشون کاردی ندارم تا چیزی نکن نخوان نمیحرفم زیاد این دوتا میشینن میحرفن مثلا من نحرفم مادر شوهرم پشت بهم میگه باهاش بحرف 

👩‍❤️‍👨