2777
2789
عنوان

مادر شوهر دومم... بیایید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 87 پست
چرا نشه،دروغ که نمیگی.بگو شما چه جور با این زندگی کردین؟هروقت منو میبینه یه تیکه ای بهم میندازه

تا الان نکفتم ولی از این ب بعد میگم اولاش اینطور نبود بعد فوت شوهرش  اینطور شده

👩‍❤️‍👨

مادر شوهر خودم خیلی مهربونه خیلی خوبه عین مادره واسم

اتفاقا چون خیلی خوب و مهربون بود که شوهرش سرش هوو آورد گذاشت تو خونه ی این 

* گذشته از اون شما هر روز زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج علقمه هم حصاریه که باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن ( اینو از نون شب واجب تر بدون) کاربری میگفت به مدت ۳ سال دارم میخونم به وضوح میبینم که آدمای بد ازم دور کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مگه نمیشه دوتا مادرشوهر داشت

ادم که دو تا مادر نداره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از روز بیستم شوهرش رفته با دوستای صمیمی شوهرش  عاشقانه خیلی حرفایی بی حیایی میزنه اصلا دیدم شوک ...

الهی بگردم برای مادر شوهرت. چه عفریته ای افتاده تو زندگیش. انشاالله زود شوهر کنه گورشو گم کنه

استارتر این زن کاملا و به وضوح بی محل کن و وقتی حرف میزنه اون محل ترک کن تا پیش مادرشوهرت و شوهرت عزتت حفظ شه. این زن هووی مادرشوهرت اگه باهاش هم صحبت شی دل مادرشوهرت میشکنی و از چشمش میوفتی و این به ضرر زندگیته.

مردم مادر شوهر واقعیشون و گردن نمیگیرن بعد شما به حرف زن بابای شوهرتون اهمیت میدید. از این به بعد ن ...

موهامو  خیلی دوس دارم اخه هیشکی  تو فامیلامون جز تعریف چیزی نگفتن والا محلش نمیدم اصلا روشم نگا  نمیکنم  خود ب خود میره وسط

👩‍❤️‍👨

موهاروول کن اول بروبه درگاه خداتوبه کن که توطول زندگیت چیکارکردی که خدابادادن دوتامادرشوهرمیخادمجازا ...

😂😂😂😂 دومی بعد ی سال مطمئنم ک میره اولیم نمیدونم اونم بره فک کنم موندنی نیستن باید یکم تحملشون کنم

👩‍❤️‍👨