2777
2789
عنوان

مادر شوهر دومم... بیایید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وات

اسی نوشته دو تا مادرشوهر داره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فقط قهر شوهرت😕

خب یکلحظه خودمون و جای اون پسر بندازیم 

اونم حق داره ناراحت بشه

حالا همش فکر می‌کنه پیش خودش خدایا کی بهش گفته موهات زشته ؟

اصلا چرا باید واسش به غیر از من نظر کسی دیگه ای مهم باشه 

بنظرم اسی باید می‌گفت که آره زن دوم بابات این حرفارو بهم میگه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بنظرتون بگم مادر دومت گفته میترسم بگم بد شه اخرش

اون مادرش نیس،زن باباشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
اول که مادرشوهرت نیس پس مجبور نیستی زیاد باهاش صمیمیت داشته باش ونگران صحبتهاش باشی ،یجور برخورد کن ...

بلع راس میگید خودمم زیاد صمیمی  نیستم وقتی میشینیم  خود ب خودش حرف میزنه

👩‍❤️‍👨