2777
2789
عنوان

مادر شوهر دومم... بیایید ی لحظه

907 بازدید | 87 پست

من دو تا مادر شوهرم دارم (هنوز نامزدم) 

بزرگه مادر شوهر خودمه ولی اون یکی نه نیس اینا تو ی خونه ان پدر شوهرمم فوت کرده 4 ما میشه 

من موهام  تا کمرم  هستن مادر شوهر دومم موهام یکوچولو از موهام بلنده زنگوم زرد 

بعد من هر وقت  ک میرم اونجا  بهم میگه وای موهات چقد کوتاهه چقد کم پشت تو عروسی  میخوای چیکارشون کنی خیلی بد میشه  بعد موهای  (دخترش فر از فرای زیبا نه خیلی بد) میگه  موهات مثل ماوهای دخترم نیس پر پشت دراز... درازم نیستا یا موهای خودشو میندازه  جلو خودش میگه  موهای  من از موهات  داراز تره  خوشگله گیر داده ب موهام  همیشه میرم اونجا یا موهای خودشو میگه  یا دخترشو یا هم بهم میکه موهات کوتاهن کم پشتن و.... 

منم گفتم عروسی خیلیم خوشگله میشن اونقدریم  کوتاه نیستن ک 

بعد منم ناراحت بودم از نامزدم  پرسیدم  موهامو دوس داری  گفت اره دوس دارم ولی ت چرا پرسیدی  یهو  منم گفتم  ینفر  بم اینجور گفته نگفتم  مادر دومت( اکه بگم کی گفته خیلی بد میشد) باهام قهر کرد گفت  زنگ نزن😐😐

با این مادر شوهره چیکار کنم 

👩‍❤️‍👨

عزیزم ما یدونشم به زور داریم کنترل میکنیم چه برسه بهت بگید تو چطوری دوتا رو کنترل کنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر خودم خیلی مهربونه خیلی خوبه عین مادره واسم

حتما به مادرشوهرت بگو 

نزار همسرت بیفته تو مسائل خاله زنکی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اولی به جون دومی بنداز به اولی بگو دومی میگه که تو بلدنبودی عروس انتخاب کنی وموهات کم پشت وزشته ومادرشوهر ازرو بیچاری توروگرفت چون کسی به پسرش عروس نمیده بعد بهش بگو نگی من گفتم اگه هم گفت زل بزن تو چش دومیه بگو اره تو گفتی میخواستی شوهرم جلو خودم خاروخفیف کنی ازچشم بندازی 😁تااون باشه دیگه بهت حرفی نزنه حسود

مادر شوهر دومم موهام یکوچولو از موهام بلنده زنگوم زرد 

این یعنی‌چی؟

خوب متوجه نشدم ولی درکل جدی نگیر یبار مستقیم بگو‌من از موهام و حجمش و سایزش راضی ام اگه عروسیمم مشکلی باشه مشکل خودمه حلش میکنم 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم