2777
2789
عنوان

چطوری درخواست بخشش کنم؟

222 بازدید | 13 پست

سلام خانما راستش نمیدونم چی بگم 

من تو زندگیم گناه خیلی انجام دادم شاید خیلیاشو دونسته انجام دادم خیلیاشم سرنوشت منو تو اون شرایط قرار داده که بعضیاشم گناه کبیرست 

الان پشیمونم حس می‌کنم روزی تو زندگیم خیلی کم شده میخام توبه کنم ولی بلد نیستم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم که خدا منو ببخشه دلم میخاد نماز بخونم خدارو فراموش کردم اما نماز خوندنم یاد ندارم میشه کمکم کنید چیکار کنم💔😞

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو شرایط تو بودم . بهترین راه اول و اول ترک گناهت هست به طور کامل ترک کن طوری که وقتی یادت اومد احساس پشیمونی و خجالت کنی این حالت به معنی اینه که توبه تو قبول شده .بعدش نماز اول وقت و اگه تونستی هم روزی یه صفحه قرآن بخون .نمیگم نماز رو همشو بخون اولش سخته کم کم شروع کن اما قرآن رو سعی کن حتما روزی به صفحه بخونی خیلی تاثیر داره . 

برای گناهان شخصی که حق الناسی گردنت نیست استغفار کن و از خدا بخواه که توفیق استقامت بر توبه رو بهت بده. نمازهای نخونده رو هم خرد خرد بخون. حق الناس هم تا جایی که میتونی جبران کن. اگه غیبت کسیو کردی لزومی ندارد که بری به خودش بگی

غسل توبه کن

نماز استغفار بخون(بزن گوگل برات میاره)

برا نمازخوندن هم بزن گوگل توضیح میده چجوره

از صمیم قلب اگ پشیمون باشی خدا میبخشه

صدبار اگر توبه شکستی بازآ🧡

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

یه چیزی دیگه هم بهت بگم اگه سنت ۲۰ هست من دقیقا تو سن تو خواستم برگردم پشیمون هم بودم اما از تنهایی و بی محبتی دوباره اشتباه کردم و بیشتر به خودم صدمه زدم واقعا خودمو حیف کردم الان میگم کاش برگردم به گذشته اون موقع خیلی بهتر بود توبه کنم الآنم دیر نیست اما اون موقع خیلی چیزا رو از دست نمی‌دادم و زندگیم زودتر سرانجام می‌گرفت 

منم تو شرایط تو بودم . بهترین راه اول و اول ترک گناهت هست به طور کامل ترک کن طوری که وقتی یادت اومد ...

اره حتما باید بخونم حجابمم خیلی شله

یه چیزی دیگه هم بهت بگم اگه سنت ۲۰ هست من دقیقا تو سن تو خواستم برگردم پشیمون هم بودم اما از تنهایی ...

من دقیقا بیست سالمه 😞 منم خیلی کارارو بخاطر کمبود محبت انجام دادم ولی واقعا دیگه پشیمونم

من دقیقا بیست سالمه 😞 منم خیلی کارارو بخاطر کمبود محبت انجام دادم ولی واقعا دیگه پشیمونم

انشالله خدا به عوض همه اذیت هایی که شدی گناهاتو ببخشه و یه سرنوشت عالی بذاره تو آیندت