2777
2789

من مریم بودم دوسال پیش کلا ی شب موندم راضی بودم اون شب شانسم شلوغ بود ی کم رسیدگی ضعیف بود اما چندباری ک اومدن معذرت خواهی کردن همین برای من ارزش داشت چون طلبکار نبودن کلی هم شوخی میکردن ک درد یادمون بره 

من مریم بودم دوسال پیش کلا ی شب موندم راضی بودم اون شب شانسم شلوغ بود ی کم رسیدگی ضعیف بود اما چندبا ...

خواهرشوهرم گفته یه شب زیاد نگه میدارن ۵تومن بیشتر بگیرن.اپیدورال طبیعی بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم گفته یه شب زیاد نگه میدارن ۵تومن بیشتر بگیرن.اپیدورال طبیعی بودی

والا من ک یه شب موندم کلا هیچ حرفیم بابت نگهداری اضافی نزدن فرداس اومدن گفتن ترخیصی نه سزارین بودم 

منم موقع تحقیق شنیده بودم اما خب هر جایی ببینن مریض مشکلی داره نگهش میدارن 

والا من ک یه شب موندم کلا هیچ حرفیم بابت نگهداری اضافی نزدن فرداس اومدن گفتن ترخیصی نه سزارین بودم&n ...

منم میگم حتما مشکلی بوده که نیاز به نگهداری بیشتر بوده.حالا به من میگن نرو اونجا برو دولتی

منم میگم حتما مشکلی بوده که نیاز به نگهداری بیشتر بوده.حالا به من میگن نرو اونجا برو دولتی

نه عزیزم الکی ب این حرفا توجه نکن و استرس نگیر هرجا عشقت میکشه برو منم تا گفتم خصوصی همه میگفتن نرو و... مگه دولتی چشه 

خداروشکر راضی هم بودم دوباره هم باردار بشم برا زایمان میرم خصوصی

من اونجانبودم کمالی بودم متاسفانه، ولی شنیدم خوب نیست مریم

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
نه عزیزم الکی ب این حرفا توجه نکن و استرس نگیر هرجا عشقت میکشه برو منم تا گفتم خصوصی همه میگفتن نرو ...

من دوتا بچه هام دولتی رفتم حالا اینم می‌خوام برم خصوصی خانواده شوهرم دل‌درد گرفتن

از چه لحاظ

میگن رسیدگی پرسنل خوب نیست

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
من دوتا بچه هام دولتی رفتم حالا اینم می‌خوام برم خصوصی خانواده شوهرم دل‌درد گرفتن

بنظرم دولتی خوبم پیدا میشه اما هرچی ک دلته انجام بده حالا مریم نشد کسری یا تخت جمشید یا البرز ک قسمت وی آی پی هم داره