2777
2789

من الان باردارم ویه بچه ی یه ساله دارم وخیلی کم استراحت دارم دوسه هفتم درگیر انفوللنزای شدید بودم نتونستم شبابخوابم ،یه دخترسومی هم دارم  اونم بالاخره توجه و رسیدگی میخواد

زیاد به خوردو خوراکمم نمیتونم برسم چون معدم رفلاکس داره هرغذایی رونمیتونم بخورن ولی اون غذایی که بهم‌میسازه رو خوب میخورم

سربارداری قبلم که تو استراحت کامل بودم و رژیم غذایی  کامل و مقوی داشتم بچم ۳۶ هفته به دنیا اومد وزنش ۳کیلو ۱۰۰گرم بود

حس میکنم این بچم خیلی قراره کم وزن بشه 🥲

اخرین سونوهم آنومالی بود الان ۳۱ هفتمه اخراین هفته بلید برم سوتو وزن و داپلر رنگی چسبندگی

کسی تجربشو داشته؟؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا 8 ماهگی سرکار میرفتم و وزن بچه سونیم کیلو بود ماشالا خودت از ما بهتر بلدی تغذیه خوب داشته باش ...

اخه من نمیتونم استراحت کنم برا همین میگم 

دخترم که یه سالشه مراقبت زیادی میخواد مخصوصا الان که ماه های اخرم افتاده ماه زمستون هی مریض میشه 

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
اخه من نمیتونم استراحت کنم برا همین میگم  دخترم که یه سالشه مراقبت زیادی میخواد مخصوصا الان که ...

مادر بودن این سختی هارو داره عزیزم

ی وقتایی من 5غروب تازه ناهار میخورم انقدر دلم برای خودم میسوزه 

اگر میتونی از کسی کمک بگیر تا ایشالا بسلامتی فارغ بشی