2777
2789

لطفا نظربدید 

مامانم گفته  به نظرنی نی سایتی ها عمل میکنم

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی

یعنی نی نی سایتی ها الان بگن نخوره نمیخوره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بابای منم هر روز برنج میخوره 

ی روز ک برنج نباشه میگه به من غذا ندادین یک هفته اس گشنمه 

ولی مثلا اگر ۴ تا لیوان مامانم درست میکرد حالا کرده ۳ تا لیوان 

مثلا برا بابام ۳ تا کف گیر بیشتر نمیریزه دیگه ام نمیمونه ک بخوره بعد ی هفته معدش کوچیک شد دیگه خودشم حس نمیکنه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بستگی ب کار و سبک تغذیه پدرتونم داره مثلا دایی من و بچه هاش از اول عادت داشتن ب برنج ولشون کنی صبحم ...

نه بازنشسته هستند پای ای فیلم میشینند 😅

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک وبد کنی