2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده ینی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 46 پست
اگر شرایط طلاق رو نداری پس باید قیدش رو بزنز هر کاری میخاد بکنه بکنه اصلا بهش توجه نکنی توام زندگی خ ...

شرایط طلاق ندارم اصلا...زیاد بلا سرم آوردن،هم خودش هم خونوادش...ولی نتونستم جداشم...

کاش درست میشد

میدونی دوسش دارم..ولی انگار مجبورم همینکاری ک شما میگی و انجام بدم...از حالم هیشکی خبر نداره...تا خر ...

پس شما خودتون مشکل دارید که یه همچین آدمی رو دوست دارید. برید ببینید چرا انقدرس کمبود عزت نفس دارید و خودتونو پایین می‌بینید که محتاج نگاه یه آدمی هستید که ذاتش خرابه. قطعا با این حرفتون می‌تونم بگم اول خودتون مشکل دارید بعد شوهرتون. چون نمی‌شه یکی عزت نفس داشته‌باشه و باهاش اینجوری برخورد شه و همچنان بگه دوستش دارم 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط طلاق ندارم اصلا...زیاد بلا سرم آوردن،هم خودش هم خونوادش...ولی نتونستم جداشم... کاش درست میشد

عزت نفستو ببر بالا به خودت برس اسنقد خودتو درگیر همچین مردی نکن اصلا دوستش نداشنه لاش تا بفهمه دوس نداشته شدن یعنی چی 

پس شما خودتون مشکل دارید که یه همچین آدمی رو دوست دارید. برید ببینید چرا انقدرس کمبود عزت نفس دارید ...

اره عزت نفس و اعتماد ب نفس ندارم چون اون نابودشون کرده...میدونی خیانت چیکار میکنه دیگ؟؟

احساس پوچ بودن ب آدم میده

الهی بمیرم..تو خونه شیشه شکست موقع دعوا بعد بچه بیچاره شیشه رفت تو پاش کلی خون اومد😭خدا چرا منو نمی ...

تو مقصری که تو خونه دعوا راه میندازی بچه خیلی مهمه نباید شاهد خشونت باشه وقتی شوهرت گاوه و نمیفهمه تو باید شعور داشته باشی

الهی بمیرم..تو خونه شیشه شکست موقع دعوا بعد بچه بیچاره شیشه رفت تو پاش کلی خون اومد😭خدا چرا منو نمی ...

عزیزم خاهش میکنم بخاطر بچت ولش کن یذار انقد بکشه تا بمیرع راحت شید 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

تو ام حسااابی به خودت برس به روز باش ارایش کن  با پسرت بگردین و خوش بگذرونین

اگه تونستی تو ام اصن با شوهرت برو مهمونی چیه مگه 

زندگیتو برگردون و حفظ کن اگه تونستی...

لطفا لایک ننمایید🗿
اره عزت نفس و اعتماد ب نفس ندارم چون اون نابودشون کرده...میدونی خیانت چیکار میکنه دیگ؟؟ احساس پوچ ب ...

چرا شما احساس پوچی کنی؟ شما یه خانوم محترم و بااصالتی که هیچ‌وقت ذاتت خراب نبوده که یخوای سمت این کارا بری. کسی که باید احساس پوچی کنه شوهر شماست که خیانت می‌کنه، نه شما.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
عزیزم خاهش میکنم بخاطر بچت ولش کن یذار انقد بکشه تا بمیرع راحت شید 

کاش میتونستم..میدونی چقد سخته احساستو نسبت ب کسی ک دوسش داری نادیده بگیری ...با تموم وجودم میخواستمش..‌‌‌‌‌‌‌حتما انقد بد بودم ک اون نخواست

اره عزت نفس و اعتماد ب نفس ندارم چون اون نابودشون کرده...میدونی خیانت چیکار میکنه دیگ؟؟ احساس پوچ ب ...

اره عزیزم منم خودم خیانت دیدم میتونم بگم تقریبا ۸۰درصد خانوم ها خیانت دیدن باید نحوه برخوردتو با خیانت بدونی اول از همه خودتو اونقدر ببر بالا که خودش احساس کمبود کنه و اینکه سعی کن حرمت ها رو نشکنی گاهی اوقات یه چیزایی حتی اگر دیدی فهمیدی به روش نیار که روش تو روت باز بشه نزار از روی خط قرمز ها رد بشه 

و متاسفانه خط قرمز هارو‌نابود کردی و روش تو روت باز شده ولی بازم دیر نشده  

نمیگم باهاش مهربون باش نه

بهش توجه نکن فکر کن داری با برادرت زندگی میکنی نه عشق زندگیت و روی خودت کار کن به خودت برس

خدایی اجی دعا کن ی زنی مثل تو نصیبم شه

چقدر صبوری و چقدر اهل زندگی ایولا

ایشالا شوهرت سرش ب سنگ بخوره عاقل شه و ی خانواده خوشبخت تشکیل بدید ب خوبی و خوشی و سلامتی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی