2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده ینی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 46 پست
تو ام حسااابی به خودت برس به روز باش ارایش کن  با پسرت بگردین و خوش بگذرونین اگه تونستی تو ام ...

برا اینک ب چشمش بیام خیلی مثلا ب خودم رسیدم ولی منو ندید،نخواست...مگ میشه برم تو جمع مجردا مهمونی..؟

بعدم اصلا اون دوس نداره حتی تا سرکوچه ام باهام بره چ برسه ب مهمونی...اسیر بی لیاقتیش شدم🙂

همه بهم میگن لیاقتت بهترین زندگیاست چرا ولش نمیکنی،ولی از دلم خبر ندارن ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم..میدونی چقد سخته احساستو نسبت ب کسی ک دوسش داری نادیده بگیری ...با تموم وجودم میخواستمش ...

همین حرفت یعنی این که داری بهش حق میدی 

اون به هیچ‌وجه حق نداره خیانت کنه و خانوادشو ازار بده

همین حرفت یعنی خودتو نابود کردی 

کاش میتونستم..میدونی چقد سخته احساستو نسبت ب کسی ک دوسش داری نادیده بگیری ...با تموم وجودم میخواستمش ...

ن تو. خوب بودی گلم اون بی لیاقته

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
چرا شما احساس پوچی کنی؟ شما یه خانوم محترم و بااصالتی که هیچ‌وقت ذاتت خراب نبوده که یخوای سمت این کا ...

چی بگم..کاش منم ی زندگی عادی داشتم...کاش میتونستم ی مامان معمولی باشم،ن خیلی خوب

اسی یه سوال،میدونی زندگی چیه؟!میدونی خوشبختی چیه؟!

بعید میدونم بدونی ،پس زودتر خودت و طفل معصومت رو نجات بده 

یعنی چی که شرایط طلاق نداری! خودت تن سالم داری ،پدر هم که داری 

برو یه مدت خونه پدر ،کار کن تلاش کن 

خودت رو رها کن 

تحمل کردن مشکلات زندگی خیلی خوبه ،ولی برای کسی کن خودش هم بخواد ،شوهر تو نمیخواد زندگی کنه پس چه اجباریه؟

👶🏻=👰+🤵
خدایی اجی دعا کن ی زنی مثل تو نصیبم شه چقدر صبوری و چقدر اهل زندگی ایولا ایشالا شوهرت سرش ب سنگ ...

ممنون...ازدواج ک کردی حتی اگ نتونستی ب آرزوهاش برسونی لطفا دوسش داشته باش،بهش توجه کن..اونوقت زندگیت گلستون میشه

ممنون...ازدواج ک کردی حتی اگ نتونستی ب آرزوهاش برسونی لطفا دوسش داشته باش،بهش توجه کن..اونوقت زندگیت ...

چشم ولی دعام کن ی خوبشو خدا سر راهم قرار بده عین جفت چشام ازش مراقبت میکنم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی