2777
2789

زبان انگلیسی فک کنم 13سالم بود چند ترمی بیرون رفتن ولی اصلا دوست نداشتم ولش کردم.

تو دانشگاه این ترم زبان تخصصی رشتمو دارم نمیدونم چجوری بخونم یا حتی بنویسم بلد نیستم 

چیکار کنم

کسی هست مثل من از زبان بیزار باشه؟ 

زبان تخصصیمون هم انقدر سخته دوستم که مدرکشو گرفته لنگ میزنه

نوشتن لغات رو بلدید ؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لغاتو حفظ کن معمولا لغات میدن معنی کنی  با دو سه تا متن در حوزه درست میدن  مثلا حقوق بخونی یه پرونده به انگلیسی میدن یا ریاضی بخونی مثلا داستان فیثاغورث میدن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

واقعا وحشتناکه تو دنیای امروز در این حد هم کسی زبان بلد نباشه، از یک دنیا غافل میمونی

اون موقه بچه بودی الان ک نیستی، برو کلاس خب!

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
لغاتو حفظ کن معمولا لغات میدن معنی کنی  با دو سه تا متن در حوزه درست میدن  مثلا حقوق بخونی ...

یعنی هم نوشتنشو تمرین کنم و همزمان معنیشو بخونم

الان یه سوالش به عنوان مثال استادم گفت که مثلا یه کلمه میده میگه هم خانوادشو بنویسید یا مترادفش

واقعا وحشتناکه تو دنیای امروز در این حد هم کسی زبان بلد نباشه، از یک دنیا غافل میمونی اون موقه بچه ...

خودمم میدونم 

واقعا دوست ندارم 

بنظرت یاد میگیرم؟ وقتی علاقه ندارم 

به زبان ترکی استانبولی بیشتر علاقه دارم

حروف رو بلدم ولی اینکه بخام کلمه بنویسم ن واقعا عذاب شده برام  2شنبه امتحان دارم 23صفحه هست&n ...

کلمات کتاب رو بنویسید روی یک کاغذ دیگه

بعد برید توی سایت گوگل ترجمه

اونجا کلمات رو به انگلیسی بنویسید

فارسیش رو ترجمه کنید زیرش هم عکس بلندگو داره وقتی بزنید تلفظش رو پخش میکنه 

تلفظش رو فارسی بنویسید

مثلا 

hello

تلفظش میشه هِلو

برای شما که بلد نیستید این راه خوبیه هیچ مدله دیگه نمیتونید یاد بگیرید. اگه دنبال قبولی هستید با این روش یاعلی بگید برید حفظ کنید

اینقدر توس چرک نویس بنویسید تا حفظ شید بعد امتحان زبان کتبیه تلفظ دقیق نمیخواد نوشتن مهمه

معنی بلد باشید بدونید جمله چی میگه.  

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
یعنی هم نوشتنشو تمرین کنم و همزمان معنیشو بخونم الان یه سوالش به عنوان مثال استادم گفت که مثلا یه ک ...

نه کم پیش میاد تو دانشگاه مترادف و اینا بخوان

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خودمم میدونم  واقعا دوست ندارم  بنظرت یاد میگیرم؟ وقتی علاقه ندارم  به زبان ترکی ا ...

ببین همه چی که علاقه لازم نداره

این همه سال رفتیم مدرسه همه درسها رو خوندیم چه اونایی که علاقه داشتیم چه نداشتیم

این همه آدم میرن سرکار و کارشونو دوست ندارن

این همه آدم کارهای خونه رو انجام میدن ولی علاقه ندارن

آخه مگه آدم باید به همه چی علاقه داشته باشه. این یه چیزیه که لازم و ضروریه. باید وقت بذاری براش و یادش بگیری

کلمات کتاب رو بنویسید روی یک کاغذ دیگه بعد برید توی سایت گوگل ترجمه اونجا کلمات رو به انگلیسی ب ...

ممنون استادمون هم تو کلاس بجای معنی کردن و کمک همش میگه بزنید گوگل ترنسلیت