2777
2789
عنوان

وبستگی خیلی شدید پسرم

193 بازدید | 20 پست

پسرم ۵ سال و ۴ ماه داره

الان پیش دبستانی

قبلا هم وابسته بود اما انقدر نه

مثلا خونه مامانم چندین ساعت بدون من میموند با پدر بزرگش بیرون میرفت اما مهد یا کلاس اصلا  نمیموند

اما الان طوری شده ک حتی پیش پدرش هم بدون من نمیمونه

الان از اول مهر ک پیش دبستانی ها باز شدن من دو هفته اول با رصایت خودش تو بیرون کلاس مینشستم حتی مامانمم میموند بیرون کلاس 

اما ب یک باره کلا همه چیز عوض شد حتی تو خونه

تو ماشین یا هر جا بدون من اصلا و ابدا جایی نمیمونه

دیگه واقعا کلافه شدم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

هر چقدر باهاش صحبت تو قوی هستی 

اصلا فایده نداره 

تازگیا انقدر واقعا عصبانی میشم دعواش میکنم اما میبینم اصلا نه محبت نه تعریف نه دعوا فایده نداره ک نداره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دوره مشاوره کودک ببرینش 

شاید دچار استرس شده تو کلاس چیزی یا رفتاری یا کسی رو دیده که خوشش نیومده 

دوره های بازی درمانی برای کاهش اضطراب جدایی و رفع استرس خیلی مفیده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بنظر من از روانشناس کمک بگیر اینکه یکدفعه تغییر کنه  ممکنه علتی داشته باشه

روانشناس رفتم 

میگه نبرش پیش دبستانی یا ببر یک بار صریح ولش کن اما من بچه خودم میشناسم راصی نمیشه یک لحطه من دور بشم

بر فرص بخام برم روانشناس با من میاد داخل پیش هیچ کس نمیمونه بازم من نمیتونم مشکلم بگم دوست ندارم بدونه ک چقدر نگرانم

عزیزم شما شربت فلوکستین دادین به بچتون؟ چطور بود این شربت خوب بود؟  

راستش از ۱۶ آذر دارم میدم پسر من ۶ سالش دوزش ۱و نیم 

نمیدونم ب مرور یک کم وابستگیش کمتر شده از شربت حالا ب مرور کمتر شده فعلا ک دکترش گفته این شیسه تموم شد شیشه بعد هم بدم

راستش از ۱۶ آذر دارم میدم پسر من ۶ سالش دوزش ۱و نیم  نمیدونم ب مرور یک کم وابستگیش کمتر شده از ...

شما پیش روانپزشک رفتین عزیزم؟ صبح بهش میدین این شربت رو یا عصر؟ در کل بنظرتون شربت خوبی هست یا نه؟ 

شما پیش روانپزشک رفتین عزیزم؟ صبح بهش میدین این شربت رو یا عصر؟ در کل بنظرتون شربت خوبی هست یا نه؟&n ...

بله من پیش متخصص روانپزشک بردم

دم عروب میدم معمولا ساعت ۷ اینا

ببین من هنوزم میرم مدرسه میشینم هنوزم اجازه نمیده جدا بشم

اما قبلا خیلی بیشتر جتی خونه وابسته بود یکدونه سرویس بهداشتی نمیتونستم برم

از اینکه در اتاق بسته باشه حتی میترسید البته بگم اینها ب یک باره اینطور شد از مهر ماه ک فصل مدرسه ها اوند

قبلا اصلا اینطور نبود

والا نمیدونم موثر بوده یا نه البته بگم دکتر اول از نیم میل بعد یک بعد یک و نیم شروع کرد ک بر دم پیشش گف تا ۴ میل هم جا داره ک اضافه بشه من اصرار ک نه تو رو خدا اضافه نکن

گف اکه دیدی بازم وابسته اس ۲ بده و برو بالا اما من دلم نمیاد

میتونم بپرسم مشکل بچه شما چیه

شما پیش روانپزشک رفتین عزیزم؟ صبح بهش میدین این شربت رو یا عصر؟ در کل بنظرتون شربت خوبی هست یا نه؟&n ...

یک چیز من ب دکتر گفتم میترسم وابسته بشه گف فلوکستین بی عارصه ترین دارو اعصاب ک خودمم دوران تخصص چون استرس داشتم میخوردم

خودش هم بعد ۴ تا ۶ ماه خود متخصص کم میکمه کلا قطع میکنه