2777
2789
عنوان

نامزدم دوبار منو از خونه شون بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 91 پست
منم اگه شوهرم هر کاری کنه بهم نگه میکشمش😐بعدم همش یبار زنگ میزنی اون هیچوقت بهت زنگ نمیزنه؟ 

یعنی من لباس برا خودم میگیرم باید زنگ بزنم بگم لباس خریدم؟ خیر زنگ نزده تاحالا 

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با نامزدته گاهی وسط روز زنگ بزن هرکاری میخوای بکنی باهاش مشورت کن حتی لباس خریدن اینجوری احترام ز ...

چجوری حق میدی به زنه

این آقا انقدر خوبی میکنه براش جوابش اینه؟  همش ضایعش کنه؟

غصه نخور درست میشه.

برید مشاوره اینجا مطرح کنید یه عده حق به شما میدن یه عده زندگی خودشون در نظر میگیرن و حق به دختره .

نمیشه به نظرات اینجا اهمیت داد .

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

خب اگه زنته چرا زنگ زدنتو دونگی میکنی؟ یعنی دلت براش تنگ‌نمیشه؟ 

عوض اینکه اینجا بگی چرا اون زنگ‌نمیزنه به خودش گله کن که زنگ بزن توام براش شارژ بزن بهت زنگ بزنه 

بعدشم ،واقعا بدون هم میرید خرید؟ خب نامزدته همه کاراتون باهم باشه دیگه 

من روزی ۱ یار زنگ میزنم شارژ نت هم میگیرم براش ولی بنظر شما این زنگ زدن ی طرفه باید باشه؟ یبار نباید ...

حق داری بهش بگو ک تو هم زنگ بزن بهم 

اینا مشکلات پیش پا افتادس تا وارد زندگی نشدین حلشون کنین

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
حق با نامزدته گاهی وسط روز زنگ بزن هرکاری میخوای بکنی باهاش مشورت کن حتی لباس خریدن اینجوری احترام ز ...

من هر روز زنگ میزنممممممم 

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝