2777
2789
عنوان

نامزدم دوبار منو از خونه شون بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زن رو از کجا پیدا کردی چقدر سمیه🤦🏻‍♀️باهاش فقط حرف بزن همینا رو بگو قرار بذارید برید بیرون باید باهاش حرف بزنی تا به توافقی برسید سر کادو خریدن زنگ زدن و...

دلت پره از دستش

غصه نخور درست میشه.
داداش نامردیه اگه ولش نکنی بزار چند وقت دیگه یکی مثل خودش گیرش بیاد قدرتو میفهمه

چقدر صریح و راحت مشاوره دادی😐😂

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
بیشتر مقصر اونه ولی بهش زنگ بزن دلش شاد بشه

من روزی ۱ یار زنگ میزنم شارژ نت هم میگیرم براش ولی بنظر شما این زنگ زدن ی طرفه باید باشه؟ یبار نباید زنگ بزنه یگ خسته نباشی؟

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 

نمیشه قضاوت کرد چون شما از کارهای خودتون نگفتید اما خب ایشون مقصر هستن چون گیر الکی نباید بده بعدم ما زنا دوست داریم مردا بهمون همه چیز و بگن بهش هم در روز دوبار زنگ بزن بهانه نده دستش

یه مشاوره برید باهمدیگه 

اگر دیدید مناسب هم نیستید خوب قبل عروسی‌جدا شید 

باید ببینید این رفتارهای خانم دلیل خاصی داره یا اخلاقشه 

اگر علت خاصی داره خوب باید اونا رو حل‌کنید 

اگر هم اخلاقشون اینجوریه و قابل درست شدن نیست و شماهم نمیتونید بااین اخلاق کنار بیاید خوب قبل ازاینکه عروسی بگیرید جدا شید 

البته ک باید از دید خانم هم به قضیه نگاه کنیم برای همین میگم دوتایی برید مشاوره

من واقعا گوشی خودم هنگ میکنه اخه درک نمیکنه توقع داره هر روز بریم شام بیرون 

ببین با پشت دست بکوب تو دهنش آخه هر شب که شام نمیرن بیرون بابا یه ذره این زنا مراعات جیب مردا رو بکنید 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

منکه زنم اعصابم خورد میشه از این اخلاق. حتما برین مشاوره اگه لازم بود خانوم رو هم ببرین. تجربه نشون داده زندگی مثه الاکنگه. دائم باید بالاپایین شه، اگه یکی همیشه پایین باشه، یهو بلند میشه از رو الاکلنگ و...

من همین یه دونه ام!