2777
2789
عنوان

کار خیاطی اومد نیومد داره؟

60 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من چند ساله خیاطم، همیشه واسه خودمو خانوادم لباس میدوزم، از خانواده پولی نمیگیرم، هربار میخوام با خیاطی به درامد برسم و مشتری قبول میکنم، همین که میخوام شروع کنم کارشو، کلی اتفاق واسم میفته که نمیرسم کارو به موقع شروع کنم و تحویل بدم، یا مهمان میاد، یا خودم مریض میشم یا همسرم مریض میشه، یا اتفاقای دیگه، احساس میکنم خیاطی به من نمیسازه، چیکار کنم؟ من واقعا دوست دارم از هنرم به درآمد برسم، همه وسایل خیاطیمم تکمیله

میشه راهنماییم کنین دوستان؟ زود میام و جواب میدم

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

تنها راهش اینه مغازه احاره کنی بری کار کنی طوری که جا بیوفته برا هم که تو سرکاری و کمتر مهمون..بیاد

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

تنها راهش اینه مغازه احاره کنی بری کار کنی طوری که جا بیوفته برا هم که تو سرکاری و کمتر مهمون..بیاد

شرایط مغازه زدن رو ندارم متاسفانه 

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومد نیومد داره چیه دیگه مریضی و...  پیش میاد ولی وقتی خیاطی داری و از کارت میمونه بیشتر به چ ...

چه میدونم، چند ساله این داستانو دارم، نشده کار بگیرمو مشکلی برامون پیش نیاد