2777
2789
عنوان

قرص ارامبخش

86 بازدید | 9 پست

سلام ۱۶ سالمه پارسال با تپش قلب و تنگی نفس رفتم دکتر برام سلکسیب پوکساید و پروپرانول تجویز کرد یه مدت مصرف کردم و قطعش کردم افتادگی دریچه قلب هم دارم 

بعد از چند وقت باز مشکل عصبی پیدا کردم و پروپرانول میخورم شبا ملاتونین و پوکساید میخورم ولی خوابم نمیبره و همچنان عصبی میشم قفسه سینم میسوزه 

ممکنه قرصا عوارض داشته باشه ؟ چکار کنم؟

بله عوارض ممکنه داشته باشه قطع کردنش

به متخصص قلب حتما بگید دارو های روانپزشکی مصرف میکنین منم همین مشکلو داشتم اوکی شد

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
بله عوارض ممکنه داشته باشه قطع کردنش به متخصص قلب حتما بگید دارو های روانپزشکی مصرف میکنین منم همین ...

پارسال با متخصص حرف زدم یه مدت هم خوب بودم ولی باز علائمم برگشته و از اینکه سنم کمه هم میترسم عوارض داشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال با متخصص حرف زدم یه مدت هم خوب بودم ولی باز علائمم برگشته و از اینکه سنم کمه هم میترسم عوارض ...

بدون تجویز دارو رو قطع نکنین

ممکنه عوارض خیلی بد داشته باشه

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
عوارض که داره منم همسن توعم و قرص بدون رفتن به دکتر مصرف کردم که اسمش اپروزلان هست که باعث اعتیاد من ...

اخه این نسخه ی پزشک عمومی بود 

اگه جلسه های تراپی انقد گرون نبود و خانواده اوکی بودن حتما پیش روانشناس میرفتم بجای اینکه سعی کنم خودمو با قرص آروم کنم