2777
2789

🤮🤢

چه مصنوعی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا 

زاویه صورتش

مدل لبش

کلا جالب نیست

چرا همه شبیه هم شدن 😐

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه چطوره ک ی دختری  اشنامونه استایلش خیلییی خوبه اما قیافه اش چشاش درشت نیست لبش قلوه ای اینا نیست بینیشم عملی نیست اما خیلی ب دل میشینه و خیلی خوشگل نشون میده ؟ چی باعث میشه ک این قیافه اینقد تو چشم باشه واقعا ؟ 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
خوشگل نیست ولی پسرا همه این مدلی میپسندم😑

ن بابا همه نه واقعا من خودم مثلا به پسرای فامبل همچین شخثی نشون میدم میگن اه این چیه ادم حالش بهم میخوره یا مثلا میگن لباش مث لب شتر شده ببین یا بخدا همین مدلی بوده گفتن ببین صورتش مث خربزه کشیده شده

کاربری دست دو نفره