2777
2789
عنوان

کاش آدما اینقد نمک به حروم نبودن

423 بازدید | 60 پست

خواهرم چندماهه عقد کرده

پسره خوبه اما اهل خرج‌کردن زیاد نیس

اولش گفتیم نرو. گفت حسودیت میشه میترکی میخوام برم.

من ازش بزرگترم

و قبلش واسم خاستگار اومده بود و تا قیافم و دید گفت خوابم میاد و حرف ندارم و ....

منم خدایی اولش یه کم ناراحت شدم ولی گفتم قطعا خواست خدا نیس وگرنه من مشکلی تو قیافم ندارم خوب معمولیم دیگه زشت که نیستم

زد این کوچکتر از من نامزد کرد

اولش حس بد افسردگی داشتم مدام پشت فرمون گریم میگرفت

اما پیش اینا کنترل میکردم

گذشت و خدا کمک کرد حالم خوب شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید زیادنداره که زیادخرج کنه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

بعد رفتیم واسش جهاز بخریم ۲ ماه تموم طول کشید

حالا تموم شده

چند وقت بود رابطمونم خیلی خیلی خوب بود

یه روز که شب قبلش از خونه اونا اومده بود بدون دلیل پشتش و کرده به من

روش و از من برمیگردونه

با همه حرف میزنه جز من

ای بشکنه  دستی که نمک نداره

هیچ نمیدونمم دلیلش چیه لااقل لالمونی نگیره بگه آدم میگه کاری کردم

منم خواهرم جلوتر رفت ناراحت شدم از ۱۰۰ درصد ۴۰ درصد 

کلا به من نگفتن ادم هستی نیستی 

انگار اون بزرگتر بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

به نظر من هیچ گونه دخالتی بینشون نکن . حتی نظر هم نده . چون گویا خواهرت شخصیتش جوریه که اگه حرفی بزن ...

دیگه نظرینا نمونده که بخوام بدم

هیچ تو خرید اهمیت نمیداد به حرفام میگفت دخالت نکن

اصلا معلوم نیس چی شده

فاصله تو باهاش حفظ کن

تو حساس شدی روش

اونم درموردت حس خوبی نداره

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
بعد رفتیم واسش جهاز بخریم ۲ ماه تموم طول کشید حالا تموم شده چند وقت بود رابطمونم خیلی خیلی خوب بود ...

وا خب به درک ,مهم نباشه برات

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

منم خواهرم جلوتر رفت ناراحت شدم از ۱۰۰ درصد ۴۰ درصد  کلا به من نگفتن ادم هستی نیستی  انگ ...

الان شما متاهلی یا مجرد؟؟

منم همینطور

اصلا نگفتن اجازه میدی این زودتر بره

با اینکه من شاغلم و خداروشکر همه چی دارم

پیش همه فامیل انگار خار شدم. همه یه طوری نگام میکردن. خوب قدیمین تفکرشونم قدیمیه

دیگه نظرینا نمونده که بخوام بدم هیچ تو خرید اهمیت نمیداد به حرفام میگفت دخالت نکن اصلا معلوم نیس چ ...

خب ازش بپرس وقتی دلیل رفتاراش رو نمیدونی ببین برای چی این کارو میکنه.. ولی فکر کنم سنش کم و نا پخته اس وگرنه ادم عاقل و پخته با خواهرش اینجور نه حرف میزنه و نه برخورد میکنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻